Ultima actualizare: ieri, 21:44

Marius Martocsan - Zesh App
Locale

Startup-ul unui sătmărean, în finala Best Blockchain Startup de la Crypto Expo Europe

Startup-ul unui sătmărean, înfiinţat în ianuarie, a ajuns în finala Best Blockchain Startup de la Crypto Expo Europe, unul dintre cele mai importante evenimente din industrie care va avea loc la începutul lunii martie în Bucureşti. Compania Zesh Apps, fondată de sătmăreanul Marius Martocsan, a ajuns să fie una dintre cele patru firme finaliste la categoria Best Blockchain Startup şi are nevoie de votul nostru.

Marius Martocsan a declarat, pentru PortalSM, că a fondat firma Zesh Apps după ce a identificat mai multe probleme în zona blockchain şi a avut mai multe discuţii cu mai multe companii importante din industrie.

Zesh este o suită integrată de aplicații bazate pe inteligență artificială, concepută pentru a rezolva provocările cu care se confruntă proiectele Web3 în creșterea și dezvoltarea comunităților lor.

Zesh-ul foloseşte inteligenţa artificială şi ultragamificarea pentru a ajuta proiectele să construiască comunităţi şi să îşi asigure dezvoltarea. Toate soluţiile de pe piaţă sunt orientate doar pe cifre, niciuna nu măsoară calitatea utilizatorului, adică nu au posibilitatea să facă cross tracking pe reţelele sociale precum Telegram, Discord, să vadă dacă persoana respectivă după ce a intrat pe reţea e activă în continuare. În momentul de faţă nu este niciun tool care să monitorizeze. Noi vrem să folosim inteligenţa artificială, avem nişte modele pe care acum le antrenăm ca să vedem cum un utilizator contribuie activ la comunitate, dacă răspunde la oameni, dacă informaţiile sunt legate de proiect, dacă s-au stârnit reacţii, ce reacţii, care e sentimentul”, a spus Marius Martocsan.

Practic, prin această aplicaţie fiecare user va putea fi „măsurat” mai în profunzime, nu va fi o simplă cifră.

O altă aplicaţie dezvoltată este HODLers Voice care poate să conecteze date, să centralizeze feed back, iar oamenii pot să voteze şi să urmărească evoluţia proiectelor în funcţie de ce s-a hotărât.

Un astfel de tool ar putea să fie folosit înainte ca firmele să devină DAO (Organizație Autonomă Descentralizată) pentru că vezi dacă oamenii sunt activi. Dacă oamenii nu sunt activi nu are sens să te transformi în DAO pentru că n-o să voteze nimeni, n-o să fie propuneri noi şi o să se blocheze sistemul. Cu această aplicaţie o să poţi să simulezi acel DAO”, a spus Marius Martocsan.

Compania va mai dezvolta servicii pentru artişti care doresc să îşi vândă arta în web3 sau pentru cei care doresc să îşi facă pagini web.

Un alt segment abordat va fi cel al securităţii pe blockchain, în echipă fiind şi un ethical hacker.

Aşadar, Zesh Apps poate fi votat pe următorul link, la poziția 11: https://cryptoexpoeurope.com/nominees

Mai multe informaţii despre Zesh găsiţi aici: zesh.io

6 comentarii

  1. Vasile tatan Răspunde

    Ce dreacu vorbiti voi aici ca nu inteleg nimic. Crypto e o iluzie….

  2. Coica Răspunde

    Alt scam
    O să l culeagă miliția ca și pe Domca

  3. Raoul Răspunde

    E clar face De
    Toate dar nimic concret

  4. Joom Răspunde

    Adica ce ? rugam un specialist sa ne explice in cuvinte fine pentru noi .. ce- si face dansu ?

    • comentator Răspunde

      Intentionat se scrie asa ca numai cei din domeniu sa priceapa ceva. E ceva invarteala de asta care azi e maine nu. Cum prinde pe careva asa isi face si el bani. Ca doar nu crezi ca se va injosi pana acolo si va munci si el de-a adevaratelea??? Mai bine pune intrebarea asa. oare cat s-a platit pentru aceasta reclama semimascata?

  5. Andrei Răspunde

    încă un scam marca Marius Florin Băbțan/ Cădar/ mai nou Martocsan, omul ăsta mereu își schimbă numele de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.