Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Microbuz plin ochi în județul Satu Mare. Pasageri în picioare, înghesuiți

Microbuz plin ochi în județul Satu Mare. Pasagerii stau în picioare, înghesuiți, iar oamenii spun că astfel de situații sunt frecvente.

O imagine cu pasageri în picioare, înghesuiți unii într-alții, a fost surprinsă într-un microbuz care circulă pe ruta Satu Mare – Carei și ne-a fost trimisă de un cititor PortalSM, pe adresa redacției.

Situația a fost generată de lipsa de scaune și de numărul prea mare de persoane, provocând nemulțumiri printre pasageri.

5 comentarii

  1. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Acum 11 ani am fost in concediu in Spania cu familia. Pe cont propriu ca sunt satul de agentiile de turism. Ca sa ajung inapoi la aeroport a trebuit sa iau un autobuz, cursa normala locala, de la statiune catre Barcelona. Cum nu au fost destule locuri ca sa stam cu totii pe scaun soferul pur si simplu ne-a rugat sa coboram si a anuntat urmatorul autobuz care a venit dupa nici 10 minute ca sa ne ia din statia indicata de soferul care ne-a coborat elegant. A zis ca nu-si risca sa piarda licenta. E asa de simplu. La noi orice se poate, spunem una dar se intampla altceva. Se declara ca desfiintam azilele groazei dar dupa un scandal monstru, ieftin si aproape inutil dupa o luna totul continua unde a ramas. Dupa incendiul de la Colectiv nu s-a schimbat nimic. Sa continui? E chestie de abordare, simt civic si responsabilitate individuala. Astea toate la noi lipsesc cu desavarsire. Noi vrem o tara ca afara dar legile sa fie respectate de altii. Noi avem scutire. No, asta e tara asta. Si in toata povestea asta refuz sa cred ca pe tot traseul microbusul nu s-a intersectat pe cei 35 de km cu ceva politist pe parcurs care sa observe ilegalitatea grosolana.

  2. Costi Răspunde

    Buna dimineata. De cel putin 20 de ani e asa.
    Asa-i la noi, ce sa faci?

    • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

      De exemplu nu accepti. Pentru mult mai putin la unguri se suna la politie si care nu ai grija vine imediat. De austrieci sau nemti nici nu mai zic nimic. Acolo te reclama daca cainele tau latra prea tare sau daca ai tras apa de la toaleta dupa o anumita ora. Nu ca te avertizeaza dinainte. Suna una-doua la politie, nu discuta cu tine si gata! In Spania nu am vazut un caine hoinarind pe strada. Dar si amenda ca arunci puii de caine aiurea incepe de la 1000 de euro. Si nu stau la discutii, cum te-a prins asa te-a ars.

  3. aproape fiecare Răspunde

    Bravo Mascărici, ai descoperit …apa. Problema este că , dacă te amendează , strigi HUOO Miliția ..etc etc

    • aproape fiecare Răspunde

      Che io atât am prișeput din tăt. Dacă nu-mi convine zbier huo ca la meci. Nu că ar avea sens dar fac și io șeva pentru ajutorul social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.