Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Traficant prins cu un colaborator al Poliţiei. Şi-a luat măsuri de precauţie dar a căzut in plasă

Un traficant de droguri din Satu Mare a fost arestat după ce a căzut în plasa poliției, vânzând substanțe interzise unui colaborator sub acoperire. Acesta, cunoscut cu antecedente penale, a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Sentinţa a fost dată astăzi.

La începutul anului 2017, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la activitățile ilicite ale traficantului în domeniul comercializării de droguri de risc și substanțe psihoactive. Odată cu autorizarea unei perioade de monitorizare de 60 de zile, începând cu 23 martie 2017, inclusiv a colaboratorului sub acoperire, operațiunea a intrat în faza de identificare și obținere a probelor.

Într-una dintre întâlnirile sub acoperire, desfășurată în parcarea supermarketului Profi la data de 23 iunie 2017, traficantul a fost prins vânzând 2 grame de cannabis ambalate într-un mod ingenios, contra sumei de 50 de lei. În același context, colaboratorul a mai achiziționat un gram de cannabis, discutând despre faptul că traficantul oferă reduceri pentru cantități mai mari.

Într-o tranzacție ulterioară, în data de 27 iunie 2017, colaboratorul a plătit suma de 900 de lei pentru 16,5 grame de cannabis primite de la o tânără, care a primit la rândul ei un discount și dar a şi fost avertizată să nu divulge niciodată numărul de telefon al vânzătorului.

Deși traficantul a negat implicarea sa și a pretins că nu mai locuiește în Satu Mare în anul 2017, investigațiile asupra notelor telefonice au confirmat prezența sa frecventă în oraș. În final, acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru acuzațiile de trafic de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.