Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Un agent de pază fura din vestiarul sălii de fitness. Urmărea abonații, apoi le lua banii

Un agent de pază a fost filmat cum fură din vestiarul unei săli de fitness din municipiul Satu Mare. În timp ce abonații erau în sală, bărbatul intra în vestiar și lua bani din gecile și portofelele lăsate în dulapuri. Într-un final, agentul a fost prins după vizionarea imaginilor de pe o cameră video montată de patron, ca urmare a unor plângeri.

Potrivit informațiilor PortalSM, agentul de pază a luat dintr-un portofel ce era lăsat în buzunarul unei geci suma de 350 euro și aproximativ 400 lei. La o altă dată, unul dintre antrenorii personali ai sălii de fitness a sesizat poliția precizând că agentul i-a sustras suma de 250 lei din portmoneul aflat într-o geacă care era depozitată în vestiarul de bărbați, în dulapurile prevăzute cu încuietoare cu cod-cifru.

Mai mult, agentul a sustras de la alte șapte persoane, abonați ai sălii de fitness, diferite sume de bani pe care le țineau depozitate în dulapurile din vestiarul de bărbați, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 5.000 lei.

Pe înregistrările video se observă că agentul urmărește ceilalți abonați, unde își pun lucrurile, după care se deplasează la dulapul acestora și încearcă să-l deschidă, reușind să le sustragă sume de bani. De asemenea, acesta are obiceiul de a sta aproximativ 2-3 ore la sală, iar o mare parte din timp o petrece în vestiar.

Fiind audiat, agentul a declarat faptul că nu a comis faptele și că nu a sustras sume de bani din vestiar, fiind posibil ca în cazul în care a căutat sau umblat în alte dulapuri de depozitare din vestiar era când își căuta dulapul său de depozitare. Acesta a fost trimis în judecată în cursul acestei săptămâni.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Da, e lucratura diavolului, este cineva in imagini care seamana leit cu el dar defapt e altcineva, sau dusmanii au prelucrat imaginile sa ii faca rau si desigur ca poate este doar o iluzie optica. Trist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.