Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Un recidivist care incendia tomberoane a fost prins. Ce le-a spus anchetatorilor

Un recidivist care incendia tomberoane în municipiul Satu Mare a fost prins. Individul se plimba noaptea pe străzi și s-a pus să incendieze tomberoane până a ajuns pe mâna polițiștilor.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, recidivist, a distrus prin incendiere un tomberon din plastic aflat în curtea unui imobil din Satu Mare, iar în aceeași noapte a incendiat alte două tomberoane din plastic, aflate în fața Muzeului Județean Satu Mare.

Fiind audiat, individul a declarat că s-a deplasat de la gară spre zona centrală, iar pe traseu a intrat în curtea unor blocuri, a mers la containerele pentru gunoi, a luat câteva hârtii, le-a dat foc, după care le-a introdus în container, apoi a plecat, fără să se uite dacă s-au aprins sau nu.

A mai precizat că și-a continuat deplasarea spre centru, iar în momentul în care a ajuns în fața Muzeului Județean Satu Mare a văzut trei containere. A găsit o folie de plastic căreia i-a dat foc cu bricheta pe care o avea asupra sa, după care a așezat folia aprinsă lângă unul dintre containere pentru a se aprinde, apoi a plecat de la fața locului. Apoi s-a deplasat pe dig, unde a rămas până când a fost ridicat de polițiști

Individul a mai menționat că nu a comis infracțiunile dintr-un motiv anume și nici nu se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost trimis în fața judecătorilor ,,pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere”.

4 comentarii

  1. Romanistan Răspunde

    S-a plictisit și el săracul. Pe vremurile odioase ăsta lua o bătăiță vecină cu moartea și nu-i mai ardea de prostioare. Ăsta nu poate fi reeducat că e unul care trage bronz pe nas și și-a f*t*t complet creierul. De la asemenea indivizi bipezi nu ai la ce bun să te aștepți. Un idiot care ține degeaba umbră pe pământ.

  2. ilie Răspunde

    Si care a fost prins de politistii locali dupa ce a fost urmarit cu ajutorul camerelor de supraveghere si predat celor de la municipiu!

  3. H&R Răspunde

    Amenda+Bataie! Caz rezolvat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.