Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

Un tânăr ucrainean a încercat să îi păcălească pe polițiștii de frontieră, la vama Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni fac cercetări în privinţa unui cetățean ucrainean, în vârstă de 21 de ani, care la controlul de frontieră a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un certificat de înmatriculare cu însemnele autorităţilor din Ucraina, fals.

În data de 10 februarie, în jurul orei 10.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism Audi A6, înmatriculat în Ucraina.

În cadrul verificărilor, la solicitarea polițiștilor, bărbatul a prezentat şi un certificat de înmatriculare, cu însemnele autorităţilor din Ucraina.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au constatat faptul că certificatul de înmatriculare este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unora autentice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.