Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Veste bună pentru pensionari! Guvernul a aprobat normele pentru recalcularea pensiilor

Guvernul a aprobat normele de aplicare ale Legii pensiilor, pe baza cărora vor fi recalculate pensiile din sistemul public, a anunțat prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, dacă în luna ianuarie a acestui an pensiile au fost majorate cu 13,8 la sută, în toamna acestui an, mai exact în luna septembrie, urmează să fie plătite pensiile recalculate.

,,Au fost aprobate normele de aplicare a legii pensiilor pe baza cărora vor fi recalculate pensiile din sistemul public. Un element fundamental al acestor norme este că nicio pensie nu scade ca efect al noii legi. Dimpotrivă, pensiile românilor cresc în mod echitabil, pe merit. Guvernul Ciolacu a majorat cu 13,8 la sută pensiile în ianuarie, iar începând cu septembrie 2024 se plătesc pensiile recalculate”, a spus prefectul Radu Roca.

4 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    Normele la lege = o mare kknăreală! Nimic nu aduce a norma. Zero!

  2. cracanel Răspunde

    ROCA e cel mai mare mincinos, un sovin care trage doar pt el si amanta lui de la curte, restu care au probleme si merg la el le spun asa: sigur, rezolvam si cand colo nikic, zero rezolvare doar minciuna.om de nimic

    • Modelul de urmat Răspunde

      A avut model bun pe sudistul de COI CA, și ăla, zicea da da rezolvăm și doar gura de el, efectiv și-a rezolvat problemele personale cu Cabinetul.
      PSD =0 VOTURI, doar o mu_e bună

  3. Bia Răspunde

    Ce legătura are efectiv știrea cu poza lui veterinarul sau profesorul universitar fără catedră !?
    Sau așa sunteți voi subtili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.