Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Sătmăreanul Vlad Darie a câștigat 300.000 de dolari la un turneu de Poker

Sătmăreanul Vlad Darie a câștigat aproape 300.000 de dolari la un turneu de Poker. El a obținut o victorie de prestigiu la turneul GGMillion$, obținând titlul de campion și un cec în valoare de 297.707 de dolari.

Vlad Darie și-a asigurat victoria cu o mână puternică, sărbătorindu-și triumful în fața unei audiențe internaționale. Premiile în bani au fost pe măsură, totalizând 297.707 de dolari, cu sătmăreanul obținând titlul de campion și aproape 300.000 de dolari. Vlad Darie este considerat cel mai bun jucător de poker din România și câștigă din pasiunea sa câteva sute mii de dolari pe lună, iar până acum a reușit să strângă milioane de dolari din poker.

Cunoscut în mediul online sub nickname-ul „dariepoker”, sătmăreanul și-a croit drumul spre succes cu multă determinare și concentrare în cei peste 10 ani de joc profesionist. În clasamentul veniturilor din toate timpurile a jucătorilor de poker din România, realizat în urmă cu doi ani, Vlad Darie se clasa pe locul trei cu un câștig de 2,245,457 de dolari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.