Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Vești bune de la Aeroportul Satu Mare! Mai multe zboruri spre Londra și curse către Turcia

Vești bune pentru pasionații de călătorii! Vor fi mai multe zboruri pe săptămână spre Londra, de la Satu Mare, și se reiau cursele estivale către Turcia, au anunțat, marți, reprezentanții Aeroportului Satu Mare.

,,Din primăvară creștem frecvența zborurilor spre Londra de pe Aeroportul Internațional Satu Mare! Compania Wizzair a anunțat că începând cu data de 1 aprilie 2024, zborurile săptămânale către capitala Angliei vor crește de la două la trei pe săptămână.

Din luna iunie vor fi reluate și cursele estivale spre Turcia. Începând cu data de 3 iunie, compania Hisky pune la dispoziția iubitorilor plajelor însorite din Antalya câte trei zboruri pe săptămână spre această destinație, în zilele de luni, joi și duminică”, informează Aeroportul Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Față de valoarea absolut zero orice este creștere. Dar cum se spune speranța moare ultima. Ați putea reînvia cursele de vară pentru litoral că nu cred că nu erau profitabile, avioanele erau mai tot timpul full. Și bineînțeles niște curse ca lumea cu destinații cerute de oameni și nu din astea unde vă învârtiți unii cu interesele voastre mărunte. Aaaa, și încercați alte destinații decât ce are Cluj. Oradea sau Debrecen că acolo nu aveți șanse să vă bateți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.