Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

VIDEO. Pasarelele de pe b-dul Transilvania intră în reabilitare. S-a semnat contractul

Pasarelele de pe b-dul Transilvania intră în reabilitare. Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a declarat că proiectul de reabilitare este complet finalizat, s-a semnat un contract de execuţie care se află acum în faza de proiectare. În perioada următoare, se va trece la etapa de reabilitare a acestor pasarele.

“Este gata proiectul, este semnat contractul de execuție, este în faza de proiectare. Timpul, cât a permis, ne-am ocupat și de această pasarelă”, a spus Maskulik.

Cele două pasarele care conectează centrul nou al orașului și digul Someșului, sunt într-o stare deplorabilă, prezentând crăpături adânci în zonele de legătură. După reabilitarea acestor pasarele, întreaga zonă centrală va fi renovată.

 

13 comentarii

  1. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Multumim ca ne conectati la civilizatie. Haideti cu comentarii GicaContra 😀

  2. Vasy Răspunde

    Sa vina haterii: de ce nu sa facut mai repede? De ce acuma cand vin alegerile? De ce firma xxxx? De ce materiale de slaba calitate? De ce culoarea aia?
    Am dat cateva idei….

    • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

      @vasy, lasă tu astea dar în schimb aș fi curios ce ai înțeles din articol ce se va face și mai ales când. Atenție, reține eu nu am zis nimic negativ despre ce se va face chiar mă bucur că nu va mai pica în cap la careva bucata aia mare de beton făcut fără proiect, fără nimic că așa a zis partidul pe vremea aia. Dar nu am înțeles ce și mai ales când se face. Sau vorba aia fiecare înțelege de aici ce îi convine? Exemplu elocvent fiind tu? Vrei să ne luminezi, alteța dumneavoastră?

      • Sâcă Răspunde

        Zice..Măscărici…!!!

        • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

          Atunci explică tu dacă te mănâncă undeva. Din articol nu rezultă decât că undeva, ceva, cândva se va face. Uraaaa, ce bine!!!! Ți s-a mai zis că ești un 🦜 prost????

        • Vasy Răspunde

          @Vasy=@Sâcă. Vorbesc singur cu mine.

      • Vasy Răspunde

        Odata se va face, si deja nu depinde de cei de la primarie, ci mai mult de birocratia din Romania.
        Principal ca este vointa sa se faca, acuma ca nu se pot face toate de odata e alta poveste. Oricum daca te uiti in urma cu cativa ani, iti dai seama ca in Satu Mare nu sa facut nimic de zeci de ani iar acuma cand apare cineva care face cate ceva apar haterii…. Este o vorba “cainii latra, ursul trece”…

        • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

          @Vasy nu pot decât să mă repet. CE SE VA FACE CU PASARELELE ASTEA? La asta răspunde și nu fă aici campanie. Dacă nu știi ce se va face atunci spune că habar nu ai. Iar despre zicala cu câinele și cu ursul doar atât a remarc că ai trecut deja la a inventa zicale????? Caravana trece tată, caravana, asta este varianta originală. Dar la tine la Stâna poate se acceptă și ursul.

    • Irony Răspunde

      Esti culmea si tu la faza asta. Postacii negativisiti-activisti, platiti din bani publici, nu vor avea de lucru, daca scrii asemenea comentarii. Sa-ti fie rusine!

  3. nebugetar Răspunde

    “s-a semnat un contract de execuţie care se află acum în faza de proiectare”,

    proiectul o să dureze vreo 3-4 luni, urmează licitația, câștigă cine trebuie, deci la toamnă poate că se apucă.

    • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

      Văd că tu ești printre puținii care mai și gândesc. Tu ce ai priceput din articol? Ce vrea să se facă acolo? Consolidează lucrarea existentă sau demolează și face una complet nouă? Și se va lega de pista de biciclete pentru care au făcut urcușul ăla lângă casa sindicatelor? Cititorii nu merită niște detalii?

  4. Lili Răspunde

    Prostelile preelectorale au început.
    O așteptăm pe aia cu inelul pietonal suspendat de la Lotus sau de la Burdea.

  5. 😵😵😵 Răspunde

    @Lili, dacă pentru parodia asta de pasarelă la care proiectarea au făcut alții în câteva luni numai să fie sigur făcută noi ca și primărie ne-am kkt pe noi două !!!! mandate ca să facem dar tot nu reușim acum socotește și tu ce înseamnă licitație pentru proiectare, proiectare propriu zisă apoi licitație pentru execuție și execuție propriu zisă la două intersecții majore la care pur și simplu nu poți opri circulația! Că vezi tu la pasarelă ce îi deranjează să lucreze în afară de vreme? Dacă pentru a pune temelia primei parcări etajate din centrul vechi ne-au trebuit tot așa 7-8 ani la asta timpul de execuție este pe puțin un deceniu. Și am fost foarte optimist. Doamne ferește să trebuiască făcute exproprieri (la Burdea e foarte posibil, clădiri prea aproape de drum – gara Fanny și birtul de vizavi ca să nu mai povestim de cimitir. Nu e numai vorba de intersecția susupendată ci în primul rând de rampele de acces. Iar dacă prin proiect trebuie intrat și în cimitir atunci va fi jale tată) că atunci deja vorbim de 15 ani. La acest moment astea-s fumuri ambalate și la îndatorirea primăriei în viitorii pe puțin 10 ani nu putem accesa credit pentru asta. Dar în campanie dă bine la 😵prostime. Ceva pistă de Formula 1 nu vrea să promită careva???? Hai care poate minți mai frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.