Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

FOTO. Cum a rămas un bărbat fără BMW în vama Petea. S-a ales și cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un autovehicul căutat de autoritățile din Austria. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Duminică, 4 februarie, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat un cetățean român în vârstă de 32 de ani, domiciliat în județul Ilfov. Acesta conducea o autoutilitară înmatriculată în România. Pe platforma tractată cu autoutilitara se afla un autoturism marca BMW 318, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Austriei. Polițistul de frontieră care a efectuat formalitățile de control a constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile din Austria, alertă introdusă în data de 26 ianuarie 2024, cu mențiunea bun căutat pentru confiscare – furt.

Mașina, a cărei valoare a fost estimată la 60.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.