Ultima actualizare: azi, 19:26

Locale

VIDEO. Victorina Sweets, noua locație cu bunătăți proaspete în centrul orașului Satu Mare!

Victorina Matveev, numele care a devenit sinonim cu gustul irezistibil al deserturilor, își extinde imperiul culinar cu deschiderea unei noi locații pe strada Mihai Viteazu, în inima municipiului Satu Mare. Noua locație va fi un punct de atracție pentru toți iubitorii de delicii proaspete.

De la croissante pufoase și focaccia aromată până la prăjituri delicioase și cafea aromată, fiecare produs de la Victorina promite să fie o experiență de neuitat pentru papilele gustative ale celor ce îi trec pragul. Cu un meniu variat și rafinat, această locație nouă va deveni, cu siguranță, destinația preferată a sătmărenilor pentru o pauză delicioasă în timpul zilei sau pentru un mic-dejun energizant.

De luni până vineri, de la ora 7.00 până la 17.00, și sâmbăta de la 9.00 până la ora 17.00, localul va fi deschis pentru a le satisface tuturor pofta de bunătăți. Singura excepție este duminica, când ușile vor fi închise, oferind o oportunitate angajaților și clienților de a se bucura de o zi de odihnă binemeritată.

Cu o atmosferă primitoare și produse de cea mai înaltă calitate, noua patiserie Victorina se anunță a fi un punct de reper în peisajul culinar al orașului Satu Mare. Așadar, pentru o escapadă culinară autentică și reconfortantă, sătmărenii sunt invitați să facă o vizită și să se delecteze cu aromele și savoarea oferite de Victorina Matveev și echipa sa talentată.

7 comentarii

  1. ovidiu suciu Răspunde

    Au niște prețuri exorbitante…..vor să recupereze banii in 2 luni.

  2. Inexplicabil Răspunde

    Hai pe bune !!! Unde ? adresa exacta domnilor ? undeeee ? str. Mihai Viteazul ? un numar ? e fara numar ?
    e o taraba ? sau dam o plimbare de la nr1 si poate nimerim ?
    Sau undeva în sud-estul Europei Centrale ? pe peninsula Balcanică ?
    eu inteleg ca avem google maps dar totusi.
    Ati ajuns mai rai ca nord vest tv sau samtel tv, si acolo cind apare o publicitate , NIMIC CONCRET.

  3. danciu viorel Răspunde

    Sunt c am piperate..

  4. Horațiu Răspunde

    Nu sunt piperate….sunt exagerat de scumpe.

  5. Mires Răspunde

    Parere de rau. Nu este pentru orice bununar. Trist.

    • Doar atât Răspunde

      Sunt aici niste aspecte totusi. Adica cumperi marfa de calitate, foarte corect dar nu exagerezi la pret ca nici tu nu esti Bocuse d’or dar nici macar Nigella sau Jamie in varianta feminina. Sa ramanem totusi pe taramul realitatii. Sa nu ma intelegi gresit eu nu zic asta ca e acru strugurele. Eu nu cumpar de astea ca le facem acasa, chiar si la nivelul asta. Mi-am renovat bucataria, am modernizat-o acum niste ani am procurat cuptoare profesionale si inclusiv pizza ni le facem acasa. Tot asa nici la restaurante nu mergem ca nu este de ce. Si crede-ma suntem pretentiosi, fitosi. Treaba e ca in orasul asta prapadit cum de apare ceva mai de doamne ajuta repede da faliment. S-a inchis si restaurantul cu peste vizavi de Casa alba, acum aud ca a inchis si Tacos. Cei care produc porcarii ieftine pe banda rulanta rezista. Daca merge dupa fite nu o sa aiba viata lunga. Orasul asta se crede altceva decat este de fapt. E vai si amar de ea.

  6. Highis Răspunde

    Scump, nescump dar si progranul e aiurea. Pe cand iesi se inchide…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.