Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

Sătmărean implicat într-un accident în lanț, în Zalău. Impact între trei mașini

Un sătmărean a fost implicat într-un accident în lanț, în Zalău. Totul s-a petrecut joi dimineața, 15 februarie, informează graiulsălajului.ro. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. 

,,Polițiștii rutieri s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, un bărbat de 64 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Centru – Gară, în împrejurări care urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Zalău, care circula în fața sa, intrând în coliziune față spate cu acesta. În urma coliziunii, autoturismul condus de tânăra de 23 de ani a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Satu Mare”, precizează IPJ Sălaj.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Bărbatul de 64 de ani  a suferit câteva leziuni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.