Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEOREPORTAJ. Melly’s Studio – servicii de frumuseţe pentru toată familia

Cu o experiență îndelungată în domeniul coafurii și frumuseții, Melinda Cristina Robaş, fondatoarea Melly’s Studio, își împărtășește pasiunea și dedicarea în fiecare aspect al afacerii sale. A reuşit să deschidă două saloane de înaltă calitate, cu mare accent pe alegerea profesioniştilor şi a produselor folosite, astfel că Melly’s Studio este destinația perfectă pentru cei ce caută un stil personalizat și servicii premium. Practic aici puteţi găsi servicii pentru toată familia: mămici, tătici, copii.

O istorie de 20 de ani

Având o experiență de peste două decenii în domeniul coafurii și esteticii, Melinda Robaş este un nume binecunoscut și respectat în industria frumuseții. După ce a ascultat nevoile și preferințele clienților, Melinda a deschis Melly’s Studio cu un scop clar: să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, cu o atenție deosebită la detalii și o ambianță relaxantă.

“Sunt coafeză de 20 de ani, ador ceea ce fac şi deţin saloanele Melly’s Studio, cu care mă mândresc. În 20 mai 2019 am deschis salonul Studio Melly’s de pe Aleea Universului 18. Am luat legătura cu cei mai bun stilişti atât din ţară cât şi din străinătate. Am ştiut pe ce să pun accent pentru a obţine rezultate bune. Mă străduiesc să fiu sufletul acestui salon, alături de echipa mea cu care mă mândresc. Ne dedicăm trup şi suflet clienţilor”, a spus Melinda Robaş.

O atenţie deosebită li se acordă copiilor. Astfel, saloanele sunt dotate cu motocicletă şi maşinuţă pe care pot să stea aşezaţi copiii în timpul tunsorii, astfel că vizita la frizer devine o experienţă plăcută.

Pentru a crea o atmosferă plăcută copiilor care vin la tuns, am achiziţionat o motocicletă şi o maşinuţă, aparte care consider că sunt atractive şi alungă teama celor mici”, a subliniat Melinda Robaş.

Melly’s Studio, Aleea Universului 18

La salonul de pe Aleea Universului 18, vei descoperi o gamă variată de servicii pentru toate nevoile tale de înfrumusețare. Acestea includ:

  • Coafură cu cele mai noi tendințe
  • Frizerie pentru bărbați și copii
  • Tratamente cosmetice avansate: lipoliză, microneedling, acid hialuronic, demapen, baby glow
  • Aparat Solar
  • Servicii de epilare, machiaj, pensat, vopsit, gene și sprâncene
  • Tratamente de față personalizate și îngrijire generală a pielii
  • Servicii de manichiură și pedichiură, inclusiv unghii de gel și tipsuri
  • Masaje de relaxare și terapeutice
  • Atmosferă prietenoasă și relaxată pentru cei mici, cu mașinuțe și motociclete distractive

Melly’s Studio, bulevardul Sănătății UK 46

Deschis anul trecut, salonul de pe bulevardul Sănătății UK 46 te așteaptă cu servicii premium și o echipă de specialiști dedicați. Aici poți beneficia de:

  • Frizerie pentru bărbați și copii
  • Pedichiură medicinală și manichiură clasică
  • Unghii de gel și tipsuri
  • Masaj de relaxare și terapeutic
  • Aparat fizioterapie pentru grăbirea vindecării și terapie cu ace și ventuze
  • Gimnastică medicală

Profesionalism și calitate

“La Melly’s Studio, nu doar că ne străduim să oferim cele mai bune servicii, dar punem și un accent deosebit pe calitatea personalului nostru și a produselor folosite. Echipa noastră este compusă din profesioniști bine pregătiți și pasionați, iar produsele noastre sunt atent selectate pentru a asigura rezultate de excepție și siguranță pentru clienții noștri”, a mai spus Melinda Robaş.

Două locații apropiate

Cu două locații convenabile, pe Aleea Universului 18 și pe bulevardul Sănătății UK 46, Melly’s Studio este mereu la îndemână pentru clienții săi fideli și pentru cei care doresc să experimenteze confortul serviciilor .

Descoperă frumusețea și rafinamentul la Melly’s Studio – locul unde eleganța se întâlnește cu profesionalismul!

Pentru programări și mai multe informații: 0749833 760

Transformă-ți aspectul și simte-te minunat la Melly’s Studio – acolo unde frumusețea este artă!