Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Femeie bătută și amenințată pe Facebook. Agresorul și-a făcut conturi false și a terorizat-o

O sătmăreancă a fost bătută și amenințată pe Facebook de fostul concubin. După ce s-a despărțit de el, individul a agresat-o, apoi și-a făcut conturi false și a terorizat-o.

Potrivit informațiilor PortalSM, la sfârșitul anului trecut, în luna decembrie, sătmăreanca a fost agresată fizic de fostul concubin, acesta din urmă producându-i leziuni pe burtă și picioare. Mai apoi, după Anul Nou, individul și-a făcut conturi false Pe Facebook și i-a trimis atât femeii, cât și cunoștințelor acesteia, nenumărate mesaje de amenințare. Fiind terorizată, femeia a cerut în instanță emiterea unui ordin de protecție.

Reprezentanta reclamantei a depus la dosar înscrisuri menționând că din acestea rezultă că individul o amenință în continuare, își face conturi false pe Facebook și o amenință, îi trimite mesaje. Menționează că sunt și fotografii cu leziunile ce au fost produse ca urmare a agresiunilor din cursul lunii decembrie. Totodată, a depus la dosarul cauzei un stick, menționând că pe acesta sunt mai multe mesaje audio prin care au fost adresate femeii multiple amenințări.

Acum individul nu mai are voie să se apropie de femeie și de locuința acesteia timp de șase luni: ,,Dispune obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de reclamantă, precum și față de reședința acesteia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.