Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Incendiu în municipiul Satu Mare. O casă a luat foc!

În cursul de sâmbătă, 17 februarie, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la o casă de locuit din cartierul Sătmărel. De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă cu zece cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul hornului cu propagare la o cameră de locuit. Din fericire, la locul evenimentului nu au existat victime, incendiul fiind localizat, limitat și lichidat în cel mai scurt timp.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este jarul căzut de la sistemul de încălzire.


Sursa: ISU Satu Mare

2 comentarii

  1. 🥴🥴🥴 Răspunde

    Oraș în mișcare. deja trecem de la faza solidă prin sublimare direct la faza gazoasă. 😵😮 Și săracii pompieri au făcut roată din cauza centurii ca să ajungă acolo? Că nu se putea din cauza centurii de ocolire să se meargă direct de pe Cloșca decât de pe Blaga pe la OMV???? Ziceți și pe aia. Și asta înseamnă timp, mult-mult timp. Felicitări. 🤮

  2. nutu Răspunde

    Lasă că o rezolvă Sergiu Buzduga și pe asta!După ce fost fugărit de la comandă datorită violentelor și personalității bipolare ,fostul cercetat psihiatric mai vrea odată!Săracă lume …Ar fi luat și testarea psihologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.