Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

A furat numere de înmatriculare, apoi a alimentat fără să plătească într-o benzinărie din Satu Mare

Un bărbat din Baia Sprie a furat numerele de înmatriculare de pe un autoturism parcat, apoi a alimentat fără să plătească într-o benzinărie din Satu Mare. Individul a fost trimis în judecată.

Potrivit informațiilor PortalSM, un bărbat a furat ambele plăcuțe cu numărul de înmatriculare ale unui autoturism, parcat în spatele unui bloc din Satu Mare. Mai apoi, a utilizat plăcuțele de înmatriculare pentru a alimenta într-o benzinărie fără să plătească. Administratorul stației de carburanți a confirmat că persoana în cauză a alimentat de câteva sute de lei și a plecat. Bărbatul a fost identificat după ce au fost consultate imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Individul a recunoscut totul și a spus că s-a deplasat cu autoturismul într-o zonă pe care nu o cunoaște și, văzând un autoturism avariat, a sustras numerele de înmatriculare de pe acesta și le-a pus în portbagaj. Apoi a pus numere furate pe mașina sa, a alimentat de 565 lei și a părăsit benzinăria fără să plătească. Acesta a mai spus că după aproximativ 100 de metri a oprit autoturismul, a lăsat plăcuțele de înmatriculare furate pe marginea drumului și s-a deplasat înspre Baia Sprie.

Bărbatul urmează să fie judecat ,,pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și furt”.

4 comentarii

  1. mih Răspunde

    Ce face foamea din om si cica mai vrea si in schengen

  2. 😂😂😂 Răspunde

    Vă dați seama! Omul a văzut o tablă de înamtriculare și și-a dat seama că stă nefolosită dar și-a dat seama și de faptul că nu-i de pe mașina lui! Înseamnă că știe să scre și să citească nu ca alți analfabeți în trafic care numai ei știu cum au căpătat permisul că semnează cu degetul procesul verbal. 😵😢

  3. Anulu Mama Răspunde

    Asta merita lejer 5 ani puscarie !

  4. Marius Onescu Răspunde

    Asta va lua sigur mai mult decât Cherecheș…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.