Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

A început alcătuirea listelor de candidați ai UDMR în județul Satu Mare

În data de 9 iunie vor avea loc alegeri comasate în România, iar în aceeași zi se vor alege conducătorii administrațiilor locale și reprezentanții în Parlamentul European. Alegerile sunt precedate de numeroase proceduri tehnice și juridice, iar despre aceste lucruri a vorbit, joi dimineață, la City Radio, deputatul Nagy Szabolcs, președintele executiv al UDMR Satu Mare.

După cum a subliniat deputatul Nagy Szabolcs, spre deosebire de unele partide românești, în UDMR candidații care vor porni la locale sub sigla formațiunii sunt desemnați în urma unor alegeri interne. Președintele executiv al UDMR Satu Mare a adăugat că acest lucru este de o importanță vitală.

UDMR desemnează potențialii candidați pe baza vocii comunității, iar deputatul Nagy a accentuat că Uniunea are nevoie de candidați adecvați. În fiecare organizație UDMR din județul Sau Mare a început organizarea de întruniri ale delegaților, necesare pentru desemnarea candidaților la locale, ceea ce necesită o muncă serioasă, atât din partea comunităților, cât și din partea organizațiilor.

Candidații au la dispoziție mai multe metode pentru a afla care dintre ei este cel mai potrivit să devină candidat sub sigla UDMR. Nagy Szabolcs a accentuat faptul că formațiunea pe care o reprezintă se adresează în mod deschis comunității maghiare și ține cont de părerile maghiarilor în tot județul. Președintele executiv Nagy Szabolcs consideră că politicienii UDMR din județul nostru au comunicat sincer în ultimii patru ani, iar datorită acestui lucru comasarea alegerilor nu îngreunează munca UDMR.


Sursa: Comunicat de presă Nagy Szabolcs

4 comentarii

  1. 😔 Răspunde

    D-l Undemere io vrei scrie la mine pe un liszta de șparlamentare la un mue. Acolo unde Kovesi neini este un șefa.

  2. Varu Răspunde

    Candidați la ce?

  3. 😔 Răspunde

    Io nu gandideste, io vrei se fi acolo la parlametu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.