Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

FOTO. Traficant prins în flagrant. Vindea droguri minorilor din Satu Mare

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetată pentru trafic de droguri de risc în formă continuată, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu și șantaj.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că aceasta ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) către consumatori, inclusiv minori, din municipiul Satu Mare. De asemenea, din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că bărbatul, pe parcursul lunii februarie 2024, ar fi adresat, în mod repetat, amenințări cu acte de violență unei persoane vătămate, cu scopul de a obține o pretinsă datorie și dobândă în contul unei tranzacții cu droguri, fiind prins în flagrant delict în timp ce primea o sumă de bani.

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe doze de canabis, un cântar electronic de mare precizie, două grindere, 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

La data de 28 februarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. La data de 29 februarie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Alex Răspunde

    10 ani pentru trafic de droguri +20 ani la pârnaie pentru ca a abuzat minori!

  2. Alex_sp Răspunde

    Bravo militia, noroc cu tovarasu cu datorie ca a venit sa va dea acest personaj extrem de periculos pe mana. Si ce captura impresionata domnule, cat are acolo ? depaseste 5g :))) ?
    Zic sa incepeti sa va arestati inforamtorii de aduc kg nu copii cu 3 g. A si va anunt ca praful e la moda nu iarba, nu prea va faceti temele va pup si la mai mare.

  3. Bosselements Răspunde

    Din toata stirea am aflat “…că bărbatul…” si niste poze, care pot fi de oriunde. Nimic concret.
    Asteptam stirea si peste o luna, copy – paste, numai datarea se schimba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.