Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

A vrut să-și pună la punct nepotul care nu lucrează și i-a tras o palmă. S-a ales cu amendă penală

Un bărbat din județul Satu Mare a vrut să-și pună la punct nepotul care nu lucrează și i-a tras o palmă. Acum e bun de plată: bărbatul s-a ales cu o amendă penală de câteva mii de lei.

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce se afla la locuința sa, pe fondul consumului de alcool, ca urmare a unui conflict, un bărbat și-a agresat fizic nepotul. Acesta din urmă a declarat că s-a ajuns la aceasta situație în urma unei neînțelegeri familiale avute cu unchiul sau. Unchiul se afla sub influența băuturilor alcoolice și l-a lovit cu dosul palmei peste obrazul drept, apoi cu pumnul undeva în zona gâtului.

Fiind audiat, bărbatul a recunoscut pe deplin infracțiunea, arătând că i-a aplicat o lovitură cu palma nepotului său deoarece acesta i-a răspuns înapoi în momentul în care i-a reproșat calitatea unor persoane din anturajul său și faptul că nu lucrează. Acesta a fost condamnat la amendă penală în cuantum de 4.000 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

3 comentarii

  1. Romanistan Răspunde

    Sentință idioată. Tânărul în cauză va profita în continuare de situație și va îngroșa numărul asistaților sociali. Că doar a fost de fapt protejat și recompensat. Asta se vrea?

    • Sâcă Răspunde

      Dacă era invers , de unde plătea amenda ?…tot de la ..unchiul ..

      • Romanistan Răspunde

        Da. Dar dacă era pe invers nici amendă nu plătea că trebuie promovate ideile revoluționare și nu îngrădite. Copchilul ăsta după mine are dreptul să fie luat în seamă și implicit la o judecată dreaptă doar dacă demonstrează că se autosusține financiar și nu este o căpușă pe capul familiei. Eu în locul instanței l-aș fi închis pentru 3 luni pe unchi că l-a vătămat pe netotul ăsta apoi să vedem copchilul vătămat săracu ce face atunci când rămâne de tot fără susținere pecuniară???? Nu? Toată lumea mai nou are drepturi dar uită cu desăvârșire de obligații. Și mulge pe părinți până crapă. Mă rog nu toți, dar prea mulți. Cam 30% dacă nu mai mult dintre tinerii de peste 18-20 ani și care au terminat școala nu lucrează. De fapt nici nu vor să lucreze. Știați asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.