Ultima actualizare: azi, 14:35

Locale

Tânăr și neliniștit. Condamnat cu suspendare după ce s-a rănit singur în accident. Era beat și fără permis

Tânăr și neliniștit. Un tânăr a fost condamnat cu suspendare, după ce s-a rănit singur în accident. Fiind beat și fără permis, acesta s-a răsturnat cu motocicleta și a suferit răni grave.

Potrivit informațiilor PortalSM, un tânăr motociclist, fără permis și pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul motocicletei la ieșirea dintr-o curbă dublă, a lovit niște bucăți din beton situate în afara părții carosabile și a fost proiectat pe spațiul verde, la o distanță de 16 metri față de locul părăsirii părții carosabile. Urmările accidentului au fost grave, tânărul suferind multiple fracturi, traume și complicații medicale. Acesta a fost transportat la spital unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind audiat, tânărul a relatat că știa că motocicleta nu era înmatriculată și că nu avea dreptul să conducă pe drumurile publice. El a recunoscut că era sub influența alcoolului întrucât a consumat băuturi alcoolice atât în ziua accidentului, cât și cu o seară înainte. În finalul declarației sale, acesta a arătat că regretă cele întâmplate.

El a fost condamnat la un an, o luna și zece zile de închisoare cu suspendare pentru conducerea vehiculului sub influența alcoolului, conducerea fără permis și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Un comentariu

  1. 😵😵😵🥴🥴🥴😮😮😮😢😢😢🤧 Răspunde

    În logica asta trebuia amendă penală aplicată pentru motoreta asta că l-a vătămat pe conducătorul vehiculului. Credeți că a înțeles ceva din sentință? Mă îndoiesc. Nu-i bai probabil va urma replay-ul cu alt accident. Poate atunci reușește să omoare pe careva.😵😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.