Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Brutărie din Carei amendată cu 10.000 de lei

Brutărie din Carei amendată cu 10.000 de lei. Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare continuă acțiunea de verificare a unităților de alimentație publica și a unităților care desfac produse alimentare de origine animală și non animală de pe raza localităților județului, precum și a pensiunilor de pe raza județului, pentru a preîntâmpina apariția unor episoade nedorite.

În urma acestor controale au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale din care – 1 amendă contravențională în valoare de 10.000 lei – 1 Brutărie din localitatea Carei – pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind condițiile a produselor alimentare. și 6 avertismente pentru producători particulari, de produse lactate și de legume fructe din piețele agro alimentare din Satu Mare – pentru manipularea necorespunzătoare a produselor aduse în piață, pentru comercializare.

În următoarea perioadă inspectori de specialitate din cadrul DSVSA Satu Mare, vor demara o nouă rudă de acțiuni de control în traficul rutier, împreună cu IJP Satu Mare, pentru depistarea de transporturi ilicite de animale vii, carne de pasăre congelată sau refrigerată, ouă, precum și alte produse alimentare de origine animală sau non animală și pentru a preîntâmpina răspândirea unor boli infectocontagioase.

D.S.V.S.A. Satu Mare, prin inspectorii de specialitate din cadrul serviciului de control oficial al siguranței alimentare, vor relua, acțiunile de verificare a cantinelor școlare, a cantinelor care deservesc grădinițele și căminele de copii, a unităților și chioșcurilor din incinta unităților de învățământ pentru a preîntâmpina apariția unor evenimente nedorite.

2 comentarii

  1. Grammar Sucks Răspunde

    Habar n-aveti sa scrieti corect. Vai si amar in ce hal a ajuns presa romaneasca.

    • c-block Răspunde

      Degeaba. Dar cel mai trist în toate este că acest “articol” a luat naștere ca urmare a încercării drept slabe de preluare cuvânt cu cuvânt a comunicatului instituției în cauză. Eu deja am obosit să tot sesizez. Am ajuns până acolo să-mi pară rău de defunctul “Ștefan Gheorghiu”. Acolo măcar erau călăriți viitorii ziariști pe parte de gramatică și compunere, dar și pe parte de corectarea textului. Pe vremea aia așa ceva nu vedea tiparul. Că se lansau în spațiu alte porcării și asta-i drept. Asta e când cei care trăiesc din asta își bat joc de meseria lor. Pentru că sunt lăsați, pentru că se permite.😥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.