Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Cum au făcut trei tineri din Satu Mare bani frumoși. Unul dintre ei a încheiat „afacerea” la penitenciar

Trei tineri, în vârstă de 24 de ani, din județul Satu Mare urmează să fie judecați după ce au furat combustibil și acumulatori de la 10 autotractoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, autoritățile au fost alertat în legătură cu o serie de furturi de combustibil și acumulatori care au avut loc pe strada Magnoliei.

Persoana vătămată a precizat că în decursul a trei zile, mai multe persoane au furat un număr de zece acumulatori și combustibil din rezervoarele autotractoarelor parcate pe o platformă de pe strada Magnoliei.

Camerele de supraveghere din zona respectivă au arătat că tinerii au acționat în mod organizat. Unul dintre ei a efectuat recunoașterea terenului cu o mașină, identificând zonele cu autovehicule parcate din care se putea sustrage combustibil și acumulatori. Ulterior, ceilalți doi complici s-au alăturat acestuia, iar împreună au executat furturile.

Cei trei au demontat acumulatorii și au forțat bușoanele rezervoarelor autovehiculelor, extrăgând astfel motorina. Ulterior, au transportat combustibilul în autoturisme și l-au vândut în localitatea Mintiu. Acumulatorii sustrași au fost păstrați inițial, apoi vânduți mai multor persoane.

Prejudiciul estimat a fost de 14.637,70 lei, din care o parte a fost recuperat ulterior.

Incidentul a avut loc în cursul anului 2021, însă, doi dintre aceștia au fost trimiși, săptămâna aceasta, în judecată, urmând să își afle pedeapsa. Unul dintre ei, însă, se află în penitenciar, fiind recidivist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.