Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Bucătăreasă de la restaurantul Capricci, premiată de președintele Asociației de Sushi din Japonia!

Diana Haraseniuc, bucătăreasă pe partea de sushi la restaurantul Capricci din Satu Mare, a participat la seminarul maestrului în sushi, Ogawa Hirotoshi, care a avut loc la Cluj-Napoca. Aceasta a obținut un certificat în acest domeniu, aducând, astfel, la Satu Mare gustul și metoda autentică de preparare a prestigiosului preparat japonez.

Diana a luat parte la acest curs pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și pentru a obține o diplomă de la însuși directorul general al World Sushi Skills Institute (WSSI).

Seminarul avansat, desfășurat pe parcursul a două zile, a fost o oportunitate de a învăța secretele și tehnologiile esențiale în realizarea preparatelor sushi. Ziua întâi a fost dedicată teoriei, oferind participanților un cadru solid de cunoștințe, pregătindu-i pentru explorarea practică a abilităților în ziua următoare. Ziua a doua a fost marcată de un seminar tehnic detaliat și de sesiuni practice în bucătărie, unde participanții au avut ocazia să aplice direct cunoștințele dobândite și să practice tehnici avansate. În ziua a treia, participanții au avut parte de examenul practic și scris, care a constituit un test al aptitudinilor și cunoștințelor acumulate în cele două zile anterioare. Ceremonia solemnă de certificare a marcat finalul acestui parcurs remarcabil către măiestria în arta sushi-ului.

Maestrul Ogawa Hirotoshi, renumitul Sushi Masterchef și director general al World Sushi Skills Institute (WSSI), a împărtășit cu generozitate cunoștințele sale, aducând o contribuție semnificativă la promovarea și perpetuarea acestei arte culinare excepționale.

Evenimentul a fost susținut de All Japan Sushi Association și a fost onorat de prezența maestrului, un ambasador al bucuriei și tradițiilor culinare japoneze, reprezentând cu mândrie guvernul Japoniei.

 

6 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Felicitari.
    Dar greu e limba romana. Se vede din titlu deja.

  2. Jolik Răspunde

    Presedintele Asociatiei de Mămăligă

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Și câștigătoarea la categoria minisuhi estem …….!!!!!!!! Sincer voi ați comandat de acolo? Eu odată și m-am lămurit. Și hai că știu cam ce dimensiuni are un sushi. Astea-s minuscule. Probabil e pentru gagici care veșnic sunt la cură de slăbire. 😮🙃🥴 Atenția nu am zis că nu-s bine doar că …… sunt subdimensionate, mult sub porția standard.

  4. dada Răspunde

    Oare o poză de asta cu japonezul bine pieptănat cât a costat????

  5. Vasy Răspunde

    Felicitari si la mai mare!

  6. aiai Răspunde

    Zici că poza-i făcută la photoshop. Dar e păcat de diplomă dacă nu candidează la ceva alegeri? Că e sezonul, de aia zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.