Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Cursă fatală. Un sătmărean a murit pe bancheta unui taxi, în timpul călătoriei

Cursă fatală. Un sătmărean, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a murit pe bancheta unui taxi, chiar în timpul călătoriei. Întâmplarea a fost povestită chiar de taximetristul care a efectuat acea cursă: ,,Omul nu mai respira”.

Prezentatorii matinalului de la Radio Zu au lansat astăzi o tema de discuție care a stârnit mult interes din partea ascultătorilor: ultima cursă dubioasă, tema dedicata in special celor care lucrează sau au lucrat că și șoferi de taxi sau ridesharing. Unul dintre cei care au sunat este un sătmărean, care a activat în trecut că și șoferi de taxi in Tășnad, informează obiectiv-sm.ro.

Omul a avut o poveste pe cât de dubioasă pe atât de macabră. Acesta a preluat un client de la ambulatoriul din Tășnad, în lipsa unei ambulanțe disponibile care să îl transfere pe bărbatul de aproximativ 60 de ani acasă.

„L-am preluat pe om, am rabatat și bancheta că să stea comod. Trebuia să îl ducă până într-un sat din apropiere. Pe drum am tot vorbit cu omul, l-am întrebat cum se simte, am discutat una-alta, până când la un moment dat când omul nu a mai răspuns. Când mă întorc către el, omul nu mai respira, era decedat”, a povestit sătmăreanul.

Întrebarea care a stârnit râsete, în ciuda situației macabre, a venit din partea prezentatorilor: „Cine a plătit cursă?”

Se pare că șoferul a rămas neplătit pentru cursa, aparținătorii refuzând să plătească, atâta timp cât comanda a fost făcută de decedat.


Sursa: obiectiv-sm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.