Ultima actualizare: azi, 09:22

Naţionale

Femeie ucisă de soț la intrarea în scara blocului. Caz cutremurător în țară

O femeie a murit, miercuri seară, la intrarea în scara blocului în care locuia, în Botoşani, având o plagă tăiată la nivelul gâtului. Fiica ei a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe atacator care este şi soţul victimei faţă de care era emis un ordin de protecţie, potrivit Digi24.

„Poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o tânără, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată, la intrarea în scara blocului în care locuieşte. Echipajul direcţionat la faţa locului a identificat victima în locul indicat de apelantă, aceasta prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului. Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul acesteia”, a transmis IPJ Botoşani.

Poliţiştii l-au identificat imediat pe soţul victimei ca fiind atacatorul.

„Totodată, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 55 de ani, soţul victimei, faţă de care era emis un ordin de protecţie, din luna martie a.c. Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieşit faptul că acesta şi le-ar fi creat singur”, a precizat IPJ Botoşani, potrivit News.ro.  În acest moment el se află la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca, ulterior, să fie dus la sediul poliţiei.  

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.