Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

FOTO. Accident teribil în țară. Tineri morți după ce două mașini s-au răsturnat în curțile localnicilor

Accident teribil, azi-noapte, în județul Neamț. Trei tineri au murit și alți patru au fost răniți după ce două mașini s-au răsturnat în două curți, informează Digi24.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și de la descarcerare pentru scoaterea victimelor. Până la sosirea salvatorilor, trei persoane au reușit să iasă din mașini, însă pentru trei dintre ei, medicii nu au mai avut ce să facă.

„Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acţionat pentru descarcerarea victimelor. Din păcate, trei persoane (bărbaţi de 17, 18 şi 22 de ani) prezentau semne incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul acestora”, precizează reprezentanţii ISU.

Alte trei persoane  – două fete de 19 şi 22 de ani şi un băiat de 18 ani – cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele SAJ şi SMURD şi transportate la spitalul din Târgu-Neamţ şi la UPU Piatra-Neamţ. Un bărbat de 23 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.


FOTO: Știri din Neamț

4 comentarii

 1. Selecție naturală Răspunde

  Trăiască selecția naturală!

 2. marcel Răspunde

  Cu bembeurile ie valoare

 3. Darwin Răspunde

  Iar nu a fost careva atent la ora de biologie. Aviz părinților. Dragilor, dacă concepeți urmași mai încercați să-i mai și educați. Măcar sporadic. Că uite la câte minte au ce megaprostie au înfăptuit. Probabil veneau de la ceva distracție și mai mult ca sigur erau și băuți. Uite ce fain s-au distrat! Până la capăt și încă puțin peste! Și asta nu mai poți reseta ca și jocul de Super Mario! Decât să plângă toată familia acum și aparținătorii nu mai bine le trăgeați una peste cap când trebuia ca să se trezească? Că poate atunci nu mai făceau tâmpenii de astea. Ai mei doi băieți, ambii aproape de 30 de ani de ce nu fac așa ceva? Oare de ce? Probabil vă închipuiți că le țin în cușcă. Nimic mai neadevărat. Fiecare face ce dorește, sunt absolut dar absolut liberi. Dar judecă și știu că acțiunile lor pot avea urmări.

 4. 🤔🤔🤔 Răspunde

  Da, acum citesc că s-au luat la întrecere cele două mașini și cel din sate a intrat în celălalt cu viteză. Dealtfel am avut de-a face cu locuitorii comunei Borca de unde se trag tinerii. Atmosferă pură, demnă de “Baltagul” este și acum. Nu vreau să generalizez dar sincer nu mă mir. https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/cine-sunt-cei-tineri-care-au-murit-in-accidentul-2351421.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.