Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Mesaje pline de durere după moartea lui Raul, elevul de 14 ani din Satu Mare. Flori și lumânări la școală

Mesaje pline de durere după moartea lui Raul, elevul de 14 ani din Satu Mare. Adolescentul care era elev la Școala ”Octavian Goga” din municipiul Satu Mare a fost găsit mort în casă, marți dimineața. 

Vestea morții adolescentului în vârstă de numai 14 ani a venit ca un fulger în inimile familiei, apropiaților și colegilor. Pe rețelele de socializare au fost postate mesaje pline de durere, iar la Școala ”Octavian Goga” din municipiul Satu Mare a fost zi de doliu. De asemenea, în sala de clasă, pe o bancă din clasa a-VIII-a C, au fost puse flori și aprinse lumânări.

,,A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul! De azi, clasa a-VIII-a C de la școala ”Octavian Goga” a pierdut un elev, un coleg, un copil minunat, un copil care avea viața înainte”, este unul dintre mesajele postate de apropiații adolescentului.

,,În astfel de momente de adâncă durere și tristețe, cuvintele devin insuficiente pentru a exprima profunditatea compasiunii noastre. Pierderea unui copil este una dintre cele mai grele încercări prin care poate trece o familie, iar durerea pe care o resimțiți este cu adevărat inimaginabilă. În aceste clipe tulburătoare, este important să știți că nu sunteți singuri”, se arată într-un alt mesaj.

Reamintim că Raul a fost găsit mort de părinți, marți dimineața, în propria casă. În urma apelului la 112, la fața locului a ajuns un echipaj TIM care l-a găsit pe minor în lividitate și rigiditate cadaverică, motiv pentru care nu s-au aplicat manevrele de resuscitare.

La momentul actual, nu se cunoaște cauza morții, urmează ca în urma autopsiei să se stabilească cauza exactă a decesului. Poliția face cercetări în acest caz, însă nu există suspiciuni, potrivit polițiștilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.