Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. PSD Satu Mare a oferit flori doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie

Reprezentanții Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, în frunte cu președintele Mircea Govor, le-au dăruit sătmărencelor o floare, alături de cele mai bune gânduri și urări de sănătate, bucurie și armonie.

,,Ziua de 8 Martie are o dublă semnificație, fiind data în care aniversăm Ziua Internațională a Femeii și, totodată, Ziua Mamei. Femeile sunt cele care ne susțin și ne sprijină atunci când ne este greu. Mame, soții, iubite, fiice, surori, bunici, colege, ele sunt extrem de importante în viața fiecărui bărbat. Femeile sunt purtătoarele puterii, grației și frumuseții, aducând lumina și căldura în viețile noastre.

Această zi specială îmi oferă plăcutul prilej de a transmite tuturor doamnelor și domnișoarelor urări de sănătate și multă fericire. Vă doresc să aveți parte de o primăvară plină de iubire, să fiți înconjurate de tandrețe, armonie și dragoste. La mulți ani, femei minunate!”, a transmis președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor.

15 comentarii

  1. alegător sictirit Răspunde

    Trandafiiiiiiiiiir de la Kenya via Olanda, tralala. Gata cu gestul ăsta și cu cel de 1 martie pe care l-ați pasat frățește la partidul lui Lucovid ați rezolvat problemele de căpătâi ale țării. Țara înflorește la propiu din flori de import. Bine gândit. Altceva nu puteți, ceva mai creativ și poate mai cu folos? Că vreți să vă votăm mă gândesc dar pentru ce? Ca să continuați????

  2. Vasaiu Domnichi Răspunde

    Au ieșit tâlharii la drumul mare.

  3. Mircea Marghitas Răspunde

    Felicitari domnule presedinte Govor!

  4. Eu Răspunde

    Iai tucava mama de frumos ce sunte-ti!

    • Sebi Răspunde

      …. bă prostalailor….Gvor v-a furt
      …și vă fute in gură pe toți….cei ce vă pișați împotriva lui…a demonstrat că poate și că revine in cărți că pasarea Phoenix…din nimic….

  5. PENALII Răspunde

    Aceași caca de echipa ca nu știu câte mandate încoace. Echipa penalilor. Vă învață Mirciulica, Baptan, Micle, etc
    Ieri am văzut-o pe Doamna Ardelean, pensionara, cum mai învârtea dansa posturile împreună cu babtan and co
    Nu va mai votează nimeni hoților

  6. Opincarul Răspunde

    Ultima poză, in care Govor îl sfădește pe Roca, e cea mai haioasă. Boacăna lui Roca pare asa de mare de se ia până și Iancu cu mâinile de cap. Oare ce s-o întâmplat? Imaginez o conversație: Govor: “ce-ai făcut, mă, b@ule?! Buchetul ăla mare nu trebuia să-l dai, era pentru Kereskenyi ! Nu ți-am mai spus să îl întrebi pe Iancu înainte, să nu mai faci tâmpenii?!”.Roca “m-am grăbit, l-am scăpat, nu mai fac, șefu… Oricum, Gabor ii chel, nu-i trebe”. Iancu (dând o palmă peste frunte, să aibă chelie ca Kereskenyi, secretul necesar pentru a ajunge primar): “cum îl scap din ochi, cum face o prostie!”

  7. Romeo Pop Răspunde

    Succes!

  8. Vasaiu Domnichi Răspunde

    “Am întrebat 100 de români, unde găsești un PSD-ist care nu fura”
    Toți au răspun, că nici în cimitir.

  9. Varu Răspunde

    N-am văzut UDM ristii!

    • alegător sictirit Răspunde

      Nu toți simt nevoia să se dea așa într-un spectacol ieftin în stambă ca să fie vizibili că deh anul ăsta se aleg aleșii. Puțină decență nu ar strica totuși. Asta e un gest, este ceva ce ar trebui să fie puțin mai intim. Nu că zici că unii au ieșit la agățat de gagici. Nu țin minte să fi văzut vreodată în 30 de ani udemeriștii ieșind parcă în haită cu buchete de lalele la spate în rucsac. Pe mine mă dezgustă, mai ales zâmbetele alea false afișate. Bine, fetele sunt simțite și nu refuză niciodată o floare dar totuși…..

  10. Vizionaru Răspunde

    Vai Mircea ce galant ești! Mereu înconjurat numai de gagici! Mai poți? Ca parca ești cam crăcănat? De aia te-o fi înșelat nevasta, puteai prea mult?
    Răducu, deși nu ai absolvit niciun curs, nu ești înalt funcționar public, crezi ca te face mai frumos geaca politica de la PSD ?

  11. yy Răspunde

    Who are these people? What are they doing in everyday life? Should I know them?

  12. ??? Răspunde

    Felébredt Csipkerózsika is!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.