Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Supermarketul Kaufland de pe Corvinilor, închis temporar de Protecția Consumatorilor

Supermarketul Kaufland de pe strada Corvinilor din municipiul Satu Mare a fost închis temporar de Protecția Consumatorilor, după ce comisarii OPC ar fi găsit mai multe nereguli.

Sătmărenii care au vrut să își fac luni, 4 martie, cumpărăturile la supermarketul Kaufland de pe strada Corvinilor au avut parte de o surpriză neplăcută. Clienții au fost anunțați că magazinul a fost închis de comisarii de la Protecția Consumatorilor. ,,Oprire temporară a activității”, este avertizarea care i-a întors din drum pe oameni.

În interiorul magazinului e agitație, semn că, cel mai probabil, se încearcă remedierea cât mai rapidă a problemelor.

Vom reveni cu detalii.

9 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    OPC să facă un control și la magazinele CBA de pe Lucian Blaga! Acolo marfa este depozitată direct pe podea, multe produse au etichete fără traducerea în limba română, preturile la raft sunt diferite de cele de la casa de marcat, și multe alte nereguli!

    • demian ioan Răspunde

      du-te la unicarm acolo sa faci aprovizionarile…. iredentistu p..i mele !!!!

      • Altu Răspunde

        Ce iredentist ungure? Habar nu ai ce înseamnă, consultă dexul. Ce, magazinele cu patronul maghiar nu pot fi criticate. Ce să zici de Santec, mizerabile și un patron super scârțar,furnizorii cunosc marfa. Și da, ești în România ,e normal să scrie pe etichetă în limba română, așa cum și în Ungaria trebuie să scrie în ungurește. Ce atâtea porniri șoviniste.

    • Vasy Răspunde

      Du-te amu’ si trage un pui somn ca de ar merge ANPC la tine acasa ti-ai lua amenda, poate ti-ar inchide si casa, tu esti asa de perfect? N-ai pic de praf? N-ai rugina? N-ai obiecte cazute dupa raft, frigider etc? Dic ala, du-te la biserica si pupa moaste ca ai pacatuit, pacatosule si paraciosule.

  2. 🤧 Răspunde

    La CBA de pe Botizului, surpriza e la casă! La raft un preț, la casă e altul, mult mai mare. Aceasta e boala veche la acest magazin. OPC VEDETI PRETURILE SI COMPARATI RAFT VS CASA.

    • Zorba Răspunde

      Si la Profi de pe Rodnei e la fel. Cand i-am atras atentia fetei ea a zis ca-i o simpla casiera. Nici usturoi n-a mancat … 😂

  3. Lică sămădău’ Răspunde

    Tre verificate și Santec-urile din C1, Viile SM, cba-urile din viile sm mai ales frigiderele cu carne că-s vai de maica lor de produse… zgârciții de patroni inclusiv unicarm țin bieții angajați în frig iar produsele până le ia dracu pt ca nu-i verifica nimeni. Santec-urile din viile sm, ambele sunt absolut mizerabile. Cel din apropierea primăriei este jalnic de-a dreptul într-un spațiu claustrofob care sigur nu corespunde standardelor minime unei activități comerciale. Da e în chirie la fostul primar, unul din ei, da tre verificat pt ca e o rușine enormă… să nu mai vb de clienții care își beau berea pe o terasă improvizată și își fac nevoile pe unde apucă pt ca toaleta casei fostului primar e doar pentru angajați și chiriașii nedeclarați desigur la ANAF. Contracte au numai prostii… ăștia din vii îs unu mai inteligent decât celălalt în frunte cu avionul…adică actualul primar.

    • Ciuciu Răspunde

      Ai dreptate, Santec e vai si amar. Data trecuta am fost in Santec Lazuri, era sa-mi sparg capul, m-am impiedicat intr-un prelungitor de doi lei care alimenta congelatorul. Pe porcul de Santai ii doare fix in poola de protectia muncii si PSI. Prelungitoare anapoda, stingatoare expirate, apoi mai si urla cu angajatele ca un dobitoc. Protectia Consumatorilor, hai mai ce faceti?

  4. Internetul Răspunde

    Pentru cei interesati, sesizarile se pot face aici: https://sesizari1.anpc.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.