Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

Șofer reținut în Satu Mare. Conducea beat și fără permis prin oraș

Șofer reținut în Satu Mare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, conducea beat și fără permis prin oraș. El a fost oprit de polițiști, iar mai apoi a fost reținut pentru 24 de ore.

Ce spune poliția:

,,La data de 3 martie, în jurul orei 02.00, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au oprit un bărbat de 34 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism pe Aleea Milcov din municipiu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că bărbatul nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 4 martie, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.