Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Tânăr născut în Satu Mare și adoptat în America. Își caută mama biologică

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, născut în Satu Mare, dar adoptat de o familie din America își caută acum mama biologică. El a postat un mesaj pe pagina ”The never forgotten Romanian children”, prin care îi roagă pe cei care au informații să îl ajute.

,,Numele meu la naștere a fost LĂCĂTUȘ ANDREI TIBERIU si sunt născut la data de 24 noiembrie 1995 la maternitatea SATU MARE. La scurt timp după naștere am fost transferat la orfelinatul din Sighetul Marmației, iar de aici mai apoi adoptat de minunata mea familie adoptivă.

Sunt aici în căutarea mamei biologice, LĂCĂTUȘ OLTIȚA, în vârstă de aproximativ 47 de ani. Pe atunci locuia cu părinții și frații săi mai mici în regiunea CRAICA, BAIA MARE. De foarte mulți ani trăiesc cu o mare dorință de a-mi cunoaște trecutul, familia și rudele, de aceea vă rog să-mi fiți alături în căutările mele DISTRIBUIND anunțul, în speranța că va ajunge si la mama și la rudele mele. Vă mulțumesc anticipat!”, a transmis acesta.

6 comentarii

  1. Darwin Răspunde

    1. Poate ai aflat, poate nu dar ai avut un noroc chior.
    2. Apoi mă-ta te-a pierdut pe aici la maternitate că probabil așa s-a nimerit. După ce se pare era din colonia țiganilor din Baia Mare peste care s-au dus demult cu buldozerul. Iar după prenumele ei 110% este ceva țigancă sudistă. Fără supărare cam asta este adevărul. Slabe șanse. Eu după tine m-aș resemna. Pe de o parte dacă o găsești ai avea un șoc cultural la care nu știu dacă ai rezista. Și neamurile proaspăt regăsite te vor curăța de bani pe care îi ai. Dar e fix treaba ta.

  2. Vio Răspunde

    Țigancă, ne-țigancă, e mama lui și are dreptul să știe cine este mama lui, care sunt frații lui, dacă are.

    • H&R Răspunde

      Dacă găsește pe toți frații să mă anunți.

    • Darwin Răspunde

      Mă @Vio, te-ai gândit așa o secundă măcar că poate mă-sa nu vrea să afle de el? E tot așa dreptul ei că doar efectiv l-a abandonat și prin asta a fost practic decăzută din drepturile părintești. Nu da tu cu părerea că nu ține. Majoritatea celor care își caută părinții ori au probleme medicale cronice moștenite ori au fost crescuți în familii de neoprotestanți supercredincioși și trăiesc în impresia greșită că toți sunt creștini toleranți și iubitori ca și ei. Practic spălați pe creier. Așa că mai bine lasă-te păgubaș și lasă treburile astea pe seama celor care mai știu câte ceva despre drepturile minorilor sau dreptul familiei. Că așa postezi câte ceva material lacrimogen și emotiv aia e altă treabă. Și trezește-te odată la realitate. Dacă o găsește bine, dacă nu tot bine este. Iar de restul vorba lui @H&R, poate trebuie să facă turul țării și poate a Europei mai nou ca să-și afle frații.

  3. ION CANELA Răspunde

    Da..no coment! Mai bine să nu afle cine este neamul lui.! Poate îi face mai mult rău decât bine..! așa cred eu..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.