Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

FOTO. Ucraineancă prinsă cu peste 600 de pachete de ţigări în vama Halmeu

Ucraineancă prinsă cu peste 600 de pachete de ţigări în vama Halmeu. Polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit dosar penal pentru contrabandă unei ucrainence, care avea ascunse în bagajele persoanale 610 pachete de țigări de proveniență extracomunitară.

Sâmbătă, 9 martie a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, o ucraineancă, în vârstă de 48 de ani, pasager într-un microbuz marca Mercedes-Benz înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, echipa comună, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a efectuat un control amănunțit, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în bagajele personale ale femeii 610 pachete de țigări, de proveniență extracomunitară, în valoare de 3.050 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost reținută în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.