Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu violent în județul Satu Mare. Nori uriași de fum negru

ACTUALIZARE 3. Incendiul a izbucnit la ora 13:15 la o hală de creștere pui, între localitățile Sechereșa și Supur. La fața locului s-au deplasat 43 de cadre, după cum urmează: șase ofițeri, 24 de subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Tășnad, două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, zece pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Supur și Beltiug cu trei autospeciale de stingere, iar în sprijin au intervenit trei subofițeri cu o autospecială de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolisum” Sălaj.

La ora 13:30 s-a activat grupa operativă – nivel 1, care s-a deplasat la locul intervenției cu trei autospeciale de prima intervenție și comanda. Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit incendiul manifestându-se generalizat în hală (pe o suprafață de aproximativ 2000 mp), însă, din fericire, în interiorul halei nu se aflau animale. Incendiul a fost lichidat la ora 15:46.

În urma incendiului a ars hala în proporție de 80 %. Cauza probabila de producere a incendiului este un scurtcircuit electric.

ACTUALIZARE 2. Incendiul a fost localizat. În interiorul halei nu se aflau adăpostite păsări de curte.

Forțele prezente la fața locului intervin pentru lichidarea acestuia. La misiunea de stingere participă și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Beltiug și Supur.

ACTUALIZARE. Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală pentru creșterea păsărilor din localitatea Sechereșa.

La fața locului intervin trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Satu Mare, două autospeciale de stingere din cadrul Punctului de Lucru Tășnad, fiind solicitate în sprijin forțe și din cadrul ISU Sălaj.

Din primele informații, incendiul se manifestă generalizat pe o suprafață aproximativă de 2000m².

Știrea inițială:

Un incendiu violent a lăsat nori uriași de fum negru în județul Satu Mare. Focul a izbucnit în urmă cu puțin timp.

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit în zona localității Supur din județul Satu Mare, iar fumul se vede de la mare distanță.

Sursa FOTO – Facebook/Radu Ch. Photography 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.