Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Un tânăr rupt de beat s-a urcat la volan și a făcut accident. Avea și permisul suspendat

Un tânăr rupt de beat s-a urcat la volan și a făcut accident în județul Satu Mare. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, avea și permisul suspendat.

Ce spune poliția:

,,La data de 23 martie în jurul orei 19.45, polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, fără victime, în localitatea Turț. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 28 de ani, din Turț, conducătorul auto implicat în eveniment, a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că bărbatul ar avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Sursa: IPJ Satu Mare

9 comentarii

  1. aiai Răspunde

    Hapoi dacă numai atâta minte are! A zis că dacă nu are permis nu au ce să-i ia???? 🤔😥😒 Profund gândit și foarte prost.

  2. Lege și tocmeala Răspunde

    Când ma-gi-stra-tul dă cu sus-pen-da-re, asemenea tâmpenii se întâmplă. Dacă tot suntem – m – UE, de ce nu se aplică sancțiuni ca-n țările din vest (confiscat masina, amendă 10.000 eu, ….). Tâmpiții de acest gen nu se potolesc. I-ai luat permisul, i-ai și mașina!

    • Gery83 Răspunde

      Sunt de acord. Asta cu suspendare nu are nici un efect. Daca vrem ordine si cate mai putine accidente din cauza alcoolului si a drogurilor, avem nevoie de sanctiuni dure si schimbari drastice. Trebe implementat: executare in loc de suspendare, amenzi calculate calculate cu capul, nu cu curul (deci sa nu fie nici una mica care nu are efect, dar nici una uriasa, ca sa nu poate plati), si da, idee buna confiscarea masiniii pe o anumita parioada.

  3. Xyz Răspunde

    Confiscarea masinii pe perioada suspendarii permisului in cazul betivilor.

    In cazul drogatilor, suspendarea permisului pe 10 ani si confiscarea definitiva a masinii, avind in vedere pericolul public extrem de grav pe care acestia il reprezinta !

    • Vasy Răspunde

      @Xyz si cine raspunde de masina? Daca apare o zgarietura pe masina, oare nu dau statu’ in judecata? Ai vazut? Nu-i asa de usor.
      Iar cu drogatii iarasi e o problema, pt ca eu daca am ciuda pe tine ca vecin, poate dau drumu la niste fum din ala haluciongen numai bun cat sa iti ia permisu si sa ramai fara masina. No amu ce zici? E bine?

  4. Vasy Răspunde

    Da’ nu se tine cont ca baiatu’ nu a fugit de la locul faptei?
    Ca de nu se tine cont, e bine de stiut ca eu daca patesc fug si ma predau cealalta zi cand is treaz si drept ca lumanarea.

    • Țâcă Răspunde

      Permis tot nu ai așa că mai bine taci in gură că ești obositor. Ăsta auzi tu cu fumigene haluconogene. Spune drept acum ce consumi? Că nu ești treaz aia e biztoș.

      • Vasy Răspunde

        @Țâcă amu ca ai vorbit du-te la culcare. Adica inainte de culcare cauta pe net sa il veizi pe Dorian Popa ce a zis cand l-a prins politia “afumat”. Deci daca la el exista fumigene haluciongene, atunci si la mine exista. No erted? Atunci jo eszakat si somn usor.

        • Țâcă Răspunde

          Prost ai fost și aia ai rămas. Punct. Și dacă ai vrut să fii hazliu prin prezenta te înștiințez că nu ți-a ieșit faza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.