Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO/VIDEO. O nouă școală inaugurată la Negrești. Condiții moderne pentru elevi

O nouă școală modernă a fost inaugurată, luni, la Negrești-Oaș, în prezența elevilor, părinților, dar și a primarului Aurelia Fedorca. Investiția este una importantă și a inclus o serie de lucrări de intervenție complexe. După finalizarea proiectului ”Creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale Nr. 1”, au urmat extinderea și modernizarea școlii, iar mai apoi dotarea unității de învățământ cu echipamente de ultimă generație.

Astfel, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Negrești-Oaș este, începând de astăzi, luni, 11 martie, o unitate de învățământ modernă, care le oferă elevilor cele mai bune condiții. Școala a fost dotată cu mobilier nou (dulapuri, mese, catedre, scaune, birouri și rafturi), precum și cu echipamente de ultimă generație: videoproiectoare, tablete, notebook-uri.

,,Astăzi, școala noastră este demnă și seamănă cu orice unitate de învățământ din Europa și, de ce nu, din lume. Marcăm un moment important așteptat de noi toți, elevi, dascăli, părinți și autoritatea locală. Am finalizat lucrările la Școala Gimnazială numărul 1, de astăzi Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, după ample lucrări de reabilitare, extindere, modernizare și dotări de ultimă generație. Este o investiție de peste 2 milioane de euro. Nu este nevoie doar de profesori dedicați, ci este nevoie și de infrastructura necesară astfel încât minunații noștri copii să aibă un mediu propice pentru a studia”, a declarat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Proiectul ”Creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale Nr. 1” a presupus o investiție de 3,7 milioane de lei, în vreme ce investițiile în extinderea, modernizarea și dotarea școlii s-au ridicat la 5,8 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.