Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

FOTOGALERIE. O nouă ediție de succes a expoziției Art Bunavestire. Artă și tradiție la Negrești

Ediția 38 a expoziției naționale de artă Art Bunavestire, organizată de Muzeul Țării Oașului în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Negrești Oaș și Asociația artistică ”Art Bunavestire”, desfășurată în data de 25 martie 2024 în cadrul ”Galeriilor de Artă Dr. Mihai Pop”, a adus un nou suflu orașului Negrești-Oaș având artiști expozanți din toată țara, reprezentanți ai Uniunii Artisticilor Plastici din România.

Arta contemporană, fiind considerată succesoarea artei moderne și reprezentând un amalgam de reacții și curente care inventează sau refolosesc moștenirea bogată a artei, s-a regăsit întru totul în expoziția Art Bunavestire și a putut fi admirată în cadrul vernisajului de un număr considerabil de vizitatori.

Participanții din cadrul expoziției au fost Susana Ardelean, Adrian Vasile Chira, Laura Ghinea, Dorel Petrehuș, Corneliu Pop, Ioan Pop-Prilog, Ioan Pop-Vereta din grupul Asociației Art Bunavestire și invitații: Ilie Bostan, Gheorghe Dican, Gabriela Drinceanu, Sabin Drinceanu, Sabina Drinceanu, Maxim Dumitraș, Petru Lucaci, Alexandru Siminic, Alexandrina Siminic.

Salonul Bunavestire s-a dovedit în timp un model al bunei măsuri, un reper estetic statornic în agitația superficială a contemporaneității, pentru că a oferit criterii de comparație cu standarde competente, prin care publicul s-a putut raporta la o armonioasă așezare în proporție.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.