Ultima actualizare: azi, 21:27

Naţionale

Gașca Zurli s-a destrămat! Mesajul transmis de Mirela Retegan

Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli, a transmis un mesaj emoționant după vestea că grupul se destramă. Vero Căliman și alți doi colegi au anunțat că se retrag din proiect, după 17 ani.

16 comentarii

  1. Doar atât Răspunde

    Sincer nu mă miră. Ceea ce mă mira de o vreme este că au rezistat atât. Prietenii știu de ce. Totul pornește de la persoanele implicate. În acest caz monetarul s-a dovedit un liant care a ținut puțin mai mult ca de obicei. Numai copiii să nu afle asta.

  2. Hans Răspunde

    O aiureala de spectacol marca Mirela Retegan. Un om serios nu se ocupa de asa ceva. Atat poate…

    • Doar atât Răspunde

      Mda. Așa se pățește dacă pe varianta Horia Anderco ea pe repede înainte a dispărut pe varianta București ca să nu cumva să trebuiască să *****. Gălăgie pentru nimic și multă, multă superficialitate nici la nivelul copiilor de grădiniță. De aia am zis ce am zis. Dar de o vreme văd că iarăși prinde curaj și reapare. Cum se spune pe cine nu **** nu te lasă să trăiești. Parcă așa se zice. Toxicitate la maximum. Și când se adresează minorilor este cu atât mai trist. Un fel de Dorian Popa varianta în grup și ăștia.

    • Vasy Răspunde

      Tu asa ca om serios, cu ce te ocupi?

      • @Vasy Răspunde

        Dar tu? În afară să mai scrii câte o tâmpenie cât tine pe aici?Tu cu ce te ocupi așa 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, 20 zile/lună? Așa că mai cu nimic???? De când cu netul trăiești așa de pe o zi la alta din postări din astea contra cost???? Și ia zi câte nickuri folosești așa pe zi în medie???? Așa-i că 5-6 pe puțin????

    • MP Răspunde

      Ti-a murit de mult copilul interior. Esti mult prea ridig sa intelegi bucuria unui copil! TRIST!

      • Așa e când vorbești fără să gândești? Răspunde

        Nu are legatura cu asta. E de-a dreptul induiosator cat de usor se lasa unii pacaliti. Tipa exploateaza la greu exact ce zici tu. A gasit o nisa si a creat ceva care nu are nici o legatura cu realitatea sau cu ceea ce crede ori face ea. Iar creatia nu este a ei singura. Asta ca sa fie clar. Nu e vorba de nici un copil din interior ci de exploatarea in scopul unor castiguri. Oamenii care au plecat de la trupa au fost aproape exploatati, platiti cu mai nimic.

  3. Bia Răspunde

    Intră N politica cu toți oricum e același mediu ambiant

  4. Ph Răspunde

    Îmi era foarte antipatică Mirela Retegan, dar creștem, avem copii, inevitabil dai de proiectul Gașca Zurli, vezi că acoperă o nișă, au proiecte sociale și de educație (inclusiv a părinților), și că îți place ori ba, în primul rând este un proiect pentru COPII. Ce te prezinți tu aici, adult, să arunci cu noroi în oameni despre care probabil doar ai auzit tu ceva acolo, dar nimic concret, cu dovezi? Oh, uau, au ales să plece niște oameni care au o vârstă, și era evident de o vreme că nu mai fac față, nu avea rost forțat să joace rolul unor copii. Așa că, înloc să le mulțumim și să le urăm succes, mai bine debităm inepții. Faini adulți 🙂

    • Doar atât Răspunde

      @Ph, eu o cunosc personal, am fost vecini de palier. Asta când încă era mândră posesoară de un soț. Înțelegi tu? Plus m-am lămurit de ea cât a lucrat la Radio Transilvania apoi hai să nu mai povestim de ceva imobil de pe Cuza sau de vestimentația dumneaei când prefectul l-a dat afară în repetate rânduri de la conferința de presă. Și încă ea face pe marea educatoare. Hai sictir. O falsitate toată gașca asta cât ea numai să iasă banul. Mai scria și ceva carte de povești cât era fiica mică. Nu știu de ce ne vine pe cap când nu are nici o treabă cu județul decât prin fostul consort de care s-a debarasat. Nici cât o ceapă degerată nu valorează la mine ce spune. Problema e că asta majoritatea știau dar au uitat. Înainte de a face careva pe avocatul ei numai să vă aduceți aminte cât de intempestiv a dispărut de pe firmamentul local. Doar atât. Fără ea ne e mai bine.

      • Ph Răspunde

        Mersi de completări 🙂 Antipatia față de ea mi-a rămas, desigur, doar cu altă “intensitate”.
        Nu o cunosc și nici nu vreau, cunosc și eu destule “doamne/mame/soții”(nici bărbații nu se lasă, dar e altă discuție) care pozează în femeia perfectă, dar ar băga și două în gură dacă s-ar putea în timp ce îi spune soțului cât de mult îl iubesc ori dând lecții pe social media, de aceea încerc mereu să găsesc surse avizate care să mă “educe” și evit să judec sau să arunc cu noroi, până la urmă adevărul este cu mai multe “fețe”.

      • Constantin Răspunde

        Mascat promova 🌈

        • Doar atât Răspunde

          În societatea actuală falsitatea este promovată la rang de virtute. Doar atât. Este foarte trist când trebuie să cauți aprobarea la cei din afară iar când ajungi acasă te așteaptă doar patru pereți. Acela este momentul când în spatele decorului ieftin a la Patomkin cade masca. Decât să fiu așa eu prefer să fiu prețuit de familie și nu de #virali sau #vloggerii lui pește prăjit care azi sunt mâine nu. Așa cum te ridică în slăvi la o adică tot ei sunt cei care te scapă din mână și te vor devora virtual. Numai să te găsească cu ceva greșeală reală sau ai puțin reală. Știu că majoritatea nu vor pricepe ce am scris. Și asta este foarte-foarte trist.

  5. + Răspunde

    Adevarul e ca deja a realizat mai mult decat voi toti care comentati si nu mai puteti de grija altora. :-))

    • sheps Răspunde

      Asta nu cred. Asta este doar impresia pe care vrea sa o proiecteze in afara. Este foarte multa amaraciune in spate. Dar e dreptul tau sa crezi asta. Tambalaul asta ce produce cu gasca nu stiu ce realizare mai este. Nici nu sunt sigur ca este inventia ei. Dar nu conteaza, gusturile nu comentam. Exact cum unii ca si tine se simt bine ascultand manele, ca aia le este cultura, de asta au nevoie. La mine cand a lucrat la ziar si-a demonstrat nivelul prin comportamentul ei. Si atunci era si maritata si cu copil mic. Adu-ti numai aminte cum umbla cu bulanele ei de elefant si cu fusta super mini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.