Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

VIDEO. Magnolia uriașă din județul Satu Mare, la un pas să înflorească

Bobocii magnoliei uriașe din județul Satu Mare sunt la un pas să explodeze și să creeze pentru trecători un spectacol de culoare și miresme. Jurnaliștii PortalSM au surprins imagini, zilele aceste, cu magnolia stând să înflorească.

Magnolia uriaşă, care are zeci de ani, se află în localitatea Păuleşti din județul Satu Mare și va înflori în toată splendoarea ei în câteva zile.

Oamenii sunt fascinați de splendidul peisaj și se adună deja să facă poze, încercând astfel să surprindă frumusețea naturii în imagini memorabile.

Pentru cei care nu cunosc istoria magnoliei şi a conacului din Păuleşti, repostăm un videoreportaj realizat de reporterii PortalSM:

12 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Iarăși ungurii sunt de vină. Că dacă nu erau ei ce bloc fain era ridicat acolo! Și amu uite că nu se poate. 😉 Sau măcar așa o troiță fără nici o autorizație.

  2. Costi Răspunde

    Superb! Acel imobil renovat si reintrodus in circuit, cu magnolie cu tot, ar putea fi unul din atractiile principale ale orasului.

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Costi, mulțumesc că nu te-ai dezmințit. Exact acolo e problema că nu înțelegi ce am scris. Eu din partea mea am închis subiectul. Și pentru informarea ta află de la mine că sunt încă destule magnolii prin oraș care tot așa acum înfloresc. Drept nu chiar atât de mari ca asta.

  4. urbanism Răspunde

    @Costi. În cazul concret de față dacă cineva dorește ceva acela este proprietarul imobilului care în cazul de față este o persoană fizică și nu primăria. Conform legii construcțiilor altcineva nici nu poate demara demersuri decât proprietarul de drept. Apoi condițiile și tot restul ce se poate ori nu se poate face se stabilesc printr-un certificat de urbanism emis de autoritatea locală care în cazul de față este comuna Păulești. Primăria municipiului Satu Mare nu are nici o autoritate și nici o jurisdicție asupra imobilului în cauză. Primăria Satu Mare are dreptul ca și invitat să admire magnolia înflorită. Dar numai așa pe persoană fizică. Și scoateți mă oameni buni din cap odată că statul trebuie să vă facă ceva. Ce, dacă stai la casă ai pretenția să vină primarul să-ți repare acoperișul sau gardul? Interesantă optică.

  5. Lali Răspunde

    Cata ura in aceasta discutie. S-a pornit de la lauda unui obiectiv si la ce s-a ajuns. Vai de noi…

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Asta înțelegi tu. Uite poate pricepi mai bine dacă dacă viitoare apare ceva știre legat de realizăi sau investiții legate de Culciu sau Viile Satu Mare li eu voi felicita și eu vor felicita Păulești.

  6. 🤔🤔🤔 Răspunde

    @Farmacistul. Trăiești într-o confuzie totală. Asta ca să nu mai povestim că nici nu te-ai obosit să vizionezi videoul postat de mine cu tocmai magnolia în cauză înflorită în anul 2021. Pandemie nici nu mai este. Unde îți sunt profeții apocalipsei??? Ia zi. Cumva nu lipsești nemotivat la apel la secția închisă de la psihiatrie, aia cu bolnavii cronici irecuperabili? Că din ce se pare organismul tău duce lipsă de pastilele cu litiu, știi tu alea prescrise pentru schizofrenie și la care tu ai sărit schema de medicație. Să facă careva bine și să taie netul la nefericitul ăsta. Se mulțumește anticipat. Și nu mai folosi numele asta că faci de rușine tagma. Necăjitule pricojit și prăpădit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.