Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Individul care a violat o femeie într-un bar din Satu Mare, trimis în judecată. S-a dat nebun ca să scape

Individul care a violat o femeie într-un bar din municipiul Satu Mare urmează să fie judecat. Totul s-a petrecut la începutul lunii decembrie 2023, când un bărbat a intrat într-un bar situat pe drumul Careiului și s-a năpustit asupra unei angajate, apoi a violat-o. Individul a încercat să explice că nu a constrâns-o în vreun fel pe victimă, apoi a încercat să se dea nebun pentru a scăpa. Acesta a fost trimis în judecată la începutul acestei luni.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 15:30, într-un cazino situat pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare, o femeie, angajată în respectiva unitate, a fost agresată fizic și supusă unui viol de către un bărbat. Fiind audiată, femeia a declarat că, în timp ce se afla la tejghea, individul a solicitat să îi fie încărcat telefonul mobil. Inițial, interacțiunea părea una obișnuită, însă, treptat, situația a degenerat.

Bărbatul a început să o atingă în mod inadecvat, adresându-i complimente nepotrivite. În scurt timp, situația a escaladat, iar bărbatul a început să o împingă spre perete și îi tot spunea „Și tu vrei’’, „Știi că și tu vrei”, ignorând repetatele refuzuri ale femeii. Acesta a forțat-o pe victimă să întrețină raporturi sexuale, atât normale, cât și orale, împotriva voinței acesteia. În ciuda eforturilor sale de a se opune și de a solicita ajutor, angajata a fost supusă unor acte de violență fizică și sexuală.

Intervenția promptă a unui agent de pază a oprit agresiunea. Agresorul a pretins că întreținea relații de comun acord cu femeia. Cu toate acestea, înregistrările camerelor de supraveghere au confirmat versiunea femeii, arătând clar actele de agresiune fizică și sexuală la care aceasta a fost supusă.

Fiind audiat, individul a precizat că a fost internat la Spitalul de psihiatrie din Satu Mare cu probleme de insomnie, iar de la vârsta de 18 ani, a avut o cădere nervoasă și a fost diagnosticat cu tulburare afectivă bipolară, luând tratament în acest sens. Potrivit raportului de expertiză medico-legală psihiatrică s-a concluzionat faptul că individul ,,a avut discernământul păstrat raportat la fapta concretă săvârșită, respectiv la modul de operare al acesteia”.

Individul urmează să fie judecat pentru săvârșirea infracțiunii de viol.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Si totusi un om normal nu face asa ceva, deci tot are ceva la mansarda.
    Acuma vine limbajul ala de lemn din care nu se intelege mare lucru dar omu’ tot bolnav este iar dupa ce vine din “Bahamas”, nimic nu garanteaza ca nu va face din nou acelasi lucru pentru ca boala doar se agraveaza fara tratament.

    • Darwin Răspunde

      Un individ mascul care ziua în amiaza mare înfăptuiește așa ceva într-o zonă hipercirculată și care în prima instanță dă vina pe cea pe care a agresat-o apoi fuge la adăpostul nebuniei, deci la un asemenea individ tu nu ai ce educa și nici trata. Aceste lucruri trebuiau făcute acum un deceniu dacă nu mai mult. Adică nu îți creezi singur o situație fără ieșire pentru că dacă ai un minim de judecată atunci așa ceva nu faci. Acum va suporta consecințele și mai mult ca sigur își va termina parcursul pe planetă ca o veritabilă epavă umană. Că nici înainte nu era ceva grozav.

  2. 😉 Răspunde

    Ăsta trebuie juganit.

  3. Varu Răspunde

    Văd că despre victimă nu se spune nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.