Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

A încercat metoda ”șmen” într-un magazin, apoi a zis că are un cuțit. Vânzătorul n-a fost impresionat

Un bărbat a încercat metoda ”șmen” într-un magazin din municipiul Satu Mare, însă vânzătorul nu s-a lăsat păcălit. Acesta din urmă și-a dat seama de intenția individului și l-a scos afară din magazin. Ajunși în afara unității, individul a mai încercat o ”schemă” și a zis că are un cuțit la el, dar în cele din urmă a fugit.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul s-a petrecut în luna septembrie a anului 2020, când bărbatul l-a abordat pe angajatul unui magazin din municipiul Satu Mare și i-a cerut să-i schimbe patru bancnote de 200 lei în bancnote mai mici. Angajatul magazinului i-a luat cele patru bancnote de 200 lei, iar în schimb i-a dat patru bancnote de 100 de lei și opt bancnote de 50 de lei. Acesta a fost momentul când individul a apelat la metoda șmen. Mai exact, a luat banii cu mâna stângă, a dus-o pe lângă picior, iar cu mâna dreaptă a luat o parte din bancnotele pe care le avea în mâna stângă. Apoi, diferența care i-a rămas în mâna stângă a pus-o pe masă și a cerut din nou să-i fie schimbați banii în bancnote mai mici.

Văzând că bărbatul a luat o parte din banii pe care îi avea în mână, angajatul i-a împins banii și l-a rugat să plece. Acesta nu a dorit să iasă din magazin, însă angajatul magazinului a ieșit de după tejghea și l-a condus afară. Ajunși afară, individul i-a spus persoanei vătămate că scoate un cuțit din geanta pe care o avea asupra lui și că o va tăia. Văzând că duce mâna la geantă, persoana vătămată s-a întors și s-a dus în magazin, intenționând să închidă ușa magazinului, însă a observat că persoana în cauză a fugit.

Fiind audiat, individul a precizat că nu avea asupra lui niciun cuțit, însă, fiind speriat, a decis să-l intimideze pe vânzător. Acesta a mai spus că recunoaște și regretă fapta comisă, dar a făcut-o deoarece avea nevoie de bani pentru că și-a pierdut locul de muncă.

Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, dar a avut noroc și scăpat de proces. Între timp însă, individul a comis alte fapte, iar în prezent se află închis în Penitenciarul Satu Mare.

Un comentariu

  1. vadimT Răspunde

    Sper sa fie si regulat acolo unde e. Si rupte degetele sa nu mai poate smena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.