Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Peste 170 de amenzi aplicate de polițiștii sătmăreni, într-o singură zi

Peste 170 de amenzi aplicate de polițiștii sătmăreni, într-o singură zi. În total, oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de peste 40.000 de lei.

Ce spune poliția:

,,Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 21 martie, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 170 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 45.000 de lei”.


Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Wooow,bravo băieți,tineti-o tot asa și poare ca vim avea o mai mare siguranță în trafic și nu numai….amendarea nu se oprește aici!!! Dați bice ca amatori sunt destui.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Adică s-a stat două ore la un semafor și gata numărul de amenzi menționat mai sus. Fraților se circulă ca în junglă. De fapt mai rău decât atât. Dar ardeți-i unde-i prindeți că nu se mai poate! Numai mă uit pe grupul de la Drivers cât de idioți pot fi unii și mă crucesc. Dar măcar faceți-i pietoni vero trei luni pe puțin. Se mulțumește anticipat. Iar pe ăștia care îi prindeți că nu dau prioritate nici la semafor pietonilor eu nu că le-aș lua trei luni permisul dar i-aș obliga să circule obligatoriu pe jos. Să vedem după “perioada asta de probă” ce vor face, cum vor circula. Credeți-mă pedeapsa asta face cât 5 amenzi. Ce ziceți?

  3. mih Răspunde

    Din pacate aceasta e singura solutie de a aduce bani la buget..ca in rest e varza tara

  4. Vasile Boje Răspunde

    Cu mândrie raportăm ca am depășit planul la amenzile de circulație, dar nu vedem tot mai mulți tineri care se distrug din cauza drogurilor.

    • comentator Răspunde

      @Vasile Boje, și vezi că acele amenzi sunt doar aplicate și nu și încasate. Până se ajunge acolo unele/multe se pot transforma în avertismente. Asta depinde de la caz la caz, de la contravenient la contravenient și de la proces verbal la proces verbal. Și nu amenda rezolvă problema de fond. Noi tratăm efectul în continuare și prevenția sau educația este zero. Așa că dacă continuă în stilul ăsta numai mai rău poate fi în viitor. Cineva aude?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.