Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

PNL a strâns semnături în Satu Mare. Cozma: ,,O bună ocazie de a interacționa cu cetățenii”

Reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare au strâns semnături în vederea participării la alegerile ce vor avea loc în 9 iunie și au stat de vorbă cu sătmărenii. Pe parcursul acțiunii, liberalii au ascultat problemele și cerințele oamenilor: ,,Fiecare opinie trebuie luată în seamă”, a spus președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

,,Strângerea de semnături, o bună ocazie de a interacționa cu cetățenii pentru a afla noile probleme, dificultățile cu care se confruntă. Proiectul nostru îl scriem în fiecare zi fiindcă fiecare opinie și fiecare cerință trebuie luată în seamă, analizată și sigur poate inserată în planul pentru Satu Mare! Mulțumim tuturor pentru buna primire și sfaturile utile!”, a transmis Adrian Cozma.

15 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Serios ? 😁😂🤣

  2. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Dikkk a nagyfejű Borat Viktorka, úgy virit ott, mint az Ejfel-torony. A pártfőnöke szidja a magyarokat osztán ő meg nem szól semmit pedig ő is magyar anyja fia, pont mint a Adrián. Hányingerkeltő!

    Dikkk, Viktorașul Borat cel voinic cu capul mare, arată ca Turnul Eiffel acolo. Liderul său de partid îi certa pe maghiari iar el nu spune nimic deși este fiu de mamă maghiară, la fel ca Adrián. Îmi vine să borăsc!

  3. H&R Răspunde

    Cozma asta e ca Luna. Numai ca nu stii niciodata in ce faza este asta.

  4. danciu viorel Răspunde

    Durex cere scuze pt lotul de prezervative defecte …si regreta nasterea idiotului cozma.

  5. Mihai de la Shop Răspunde

    Domnul deputat le-a spus celor la care le-a cerut susținerea ca familia lui este cel mai mare importator din Satu Mare de cereale din Ucraina?

  6. Beny Kira Răspunde

    Si eu am semnat. Nu a fost usor fiindca sunt analfabet.

  7. Sebi Răspunde

    …. într-un alt an electoral….Adisor … alianța locală PSD/UDMR….și-au cam băgat sulă un tine și al tău PD-L- PNL….cum ai luat-o in barbă până acum o vei lua și decum in colo…. Adisor stai pe tușă!

  8. Bia Răspunde

    Anul ăsta va bateți la locul 2 cu AUR la promovare!!
    Faceți niște transferuri acum în intermercato și poate luați cu 1-2 % mai mult !!Sa vă bucurați dacă scoateți 13-14%!!
    Nu vă iartă nimeni niciodată pentru frăția cu cu gunoaiele de la PSD!
    Doctrine !!valori !!o adunătură de lichele majoritatea din clasa politică actuală !!

  9. Mateias Răspunde

    hai Sosoaca!

  10. Dinu Răspunde

    Mult venin și răutate infinită, din partea obedienților bine slujitori și pupători de dosuri 🥴🥴!
    Dezamăgirea și frustrarea vă macină, Cozma este singurul pericol ptr aranjamentele dubioase cu iz de putregai!

    • c-block Răspunde

      Că bine zici că de aia vrea să facă alianță cu oricine inclusiv cu PSD pentru asta!!! Tu când s-a împărțit mintea la început așa-i că ai rămas la coadă rău de tot? Cozma trebuia să se țină de cuvânt și să facă măcar una din chestiile de acum 3-4 ani pe care le-a promis și acum chiar ar putea poza în salvatorul județului. Așa în schimb nimeni nu îl crede. Bineînțeles în afară de tine și cei de teapa ta. Auzi tu, ești scump sau te poate cumpăra la grămadă? Dragule, într-un județ ca al nostru nu poți mișca fără PSD și UDMR. Poți câștiga prin varii mișculații și alianțe dar la urmă nu poți conduce că te lasă fără vot și nu poți iniția nimic că te faultează consilierii. Ce vrei să conduci dacă ai 3 consilieri mari și lați în CL și care oricând te pot lăsa cu ochii-n soare? Că și ei sunt oameni. Vrei blocaj în administrație? Și după cunoștințele mele exhaustive cel care este ales primar ori președinte de CJ este șef al tuturora și trebuie să facă pentru toți și nu după carnetul de partid sau după limba maternă. Care limba maternă la Cozma care este??? No ia zi! Te crezi important dar ești minuscul. Așa cam de un Angström. Aceeași ciorbă reîncălzită încearcă ca și Ștef pe vremea USL. Rezultatul se cunoaște.

  11. @Dinu Răspunde

    @Dinu, ca să mă exprim pe înțelesul deputatului călăreț, calul de cursă nu se adapă înainte de cursă ci este pregătit de cursă zi după zi. Dacă făcea măcar parțial ceva palpabil din ce a promis acum nu l-ar durea capul și oamenii l-ar vota cu două mâini. Aceste manifestări pompieristice nu au nici o credibilitate pentru alegătorul care mai și judecă. Iar pentru restul este oricum indiferent.

  12. Vasy Răspunde

    Apoi… noroc si sanatate. Hai Sosoaca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.