Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Accident în municipiul Satu Mare. Un șofer a lovit mai multe mașini parcate

Accident în municipiul Satu Mare. Un șofer a lovit mai multe mașini parcate, apoi a fugit de la locul accidentului, potrivit informațiilor PortalSM.

Totul s-a petrecut duminică, 17 martie, în cartierul Solidarității din municipiul Satu Mare. Un șofer aflat la volanul unui mașini înmatriculate în județul Cluj ar fi pierdut controlul volanului și a acroșat mai multe autoturisme staționate. Imediat după accident, șoferul a fugit. La fața locului au intervenit echipaje de poliție, iar șoferul vinovat este căutat de oamenii legii.

,,O mașină înmatriculată în Cluj a acroșat mai mult de patru mașini staționate”, a spus un martor, pentru PortalSM, care ne-a trimis și imagini cu unul dintre autoturismele avariate.

Un comentariu

  1. vadimT Răspunde

    Cine a scris articolul? De ce nu se informeaza inainte sa scrie ceva? Soferul era beat sau drogat sau amandoua. A intrat in una parcata dupa care da cu spatele, lovind alta parcata. Numai dupa aceea vrea sa treaca intre doua masini, lovindule . Dupa aceea face raliu prin Soli, cum face sefu Santec. cu vreo 80km/h. Politia face ce face , data trcuta 3 au sarit pe un biciclist cara cauta prin gunoaie. Cred ca l-au si amendat. Sunt curios pe asta cand vor prinde. Rusine politiei!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.