Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Polițiștii sătmăreni au aplicat sancțiuni în valoare de 22.000 lei într-o singură zi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 12 martie, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 120 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 22.000 de lei.

4 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Tot n-au făcut planul. Șefii-s nervoși tare!

  2. Buca Răspunde

    Slăbuț! La cum se conduce în oraș, doar de aici se puteau aduna în câteva ore!
    La nivel de județ, este chiar slăbuț!
    Oricum, est bine și așa, felicitări și la mai mult!

  3. Lili Răspunde

    Să ne comunice peste o lună, dacă sunt sinceri și onești, câți din cei 22.000 de lei au fost achitați. Apropo, DITL-ul poate ne prezintă o situație cu datornicii la regimul circulației și ordinii publice dar cred că nu au curajul să o facă pt. că le strică rău cifrele și imaginea.
    Tot onor DITL-ul ne poate spune și când a verificat ultima oară existența poliței obligatorii PAD și cât la sută din proprietari dețin o asemenea poliță valabilă?

    • dorel Răspunde

      Cam nici o treime din sumă, bine mai variază. Eu cred că sumele vehiculate din articol sunt cele maxime prevăzute de paragraful din lege. Mulți fac și contestații și se judecă. Deobicei la toate știrile astea bombastice cu mamă ce de amenzi s-au dat valoarea sumei achitate în final este mult mai mică. Asta indiferent de cine a aplicat amenda. Și nu știu cu ce ne încălzește amenda dacă cel amendat întoarce acest cost suplimentar în preț. Adică indirect tot consumatorul plătește. Că am văzut și din astea. Bine. asta mai puțin la șoferi eventual la cei profesioniști dar nu prea. Dar la cei amendați de alte autorități am auzit de astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.