Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Polițistul local din Satu Mare și-a violat fiica vitregă de 30 de ori! A fost trimis în judecată

Polițistul local din Satu Mare și-a violat fiica vitregă de 30 de ori! Individul a fost arestat la sfârșitul anului trecut, iar acum a fost trimis în judecată. El a început să o abuzeze pe fetiță când aceasta avea 7 ani, iar coșmarul micuței a durat ani de zile. La sfârșitul anului trecut, în luna decembrie, fetița, acum în vârstă de 11 ani, a povestit că a fost atinsă în repetate rânduri de către concubinul mamei sale. Individul și-a recunoscut faptele și spune că are probleme cu alcoolul, potrivit rechizitoriului.

Micuța a spus că încă de la vârsta de șapte ani, respectiv din anul 2019, tatăl vitreg a atins-o pentru prima dată pe sâni, peste și pe sub haine, dar atunci declară că nu știa ce înseamnă aceste lucruri. Până acum cinci luni când s-a mutat de la ei, ”tati” o punea la culcare în serile în care erau acasă doar ei doi, împreună cu cei doi frați mai mici. Mama fetiței a fost într-o relație de concubinaj timp de opt ani cu individul. Acesta era agresiv verbal din cauza consumului de băuturi alcoolice și a avut probleme chiar și la locul de muncă din acest motiv, fiind polițist local.

Fiind audiat, individul a spus că obișnuiește să consume în mod excesiv băuturi alcoolice, mai exact consumă berea precum apa, acesta susținând, cu referire la bere, că „pentru mine este cafeaua de dimineață”. Cu privire la faptele comise, individul precizează că îi pare rău de ceea ce a făcut, arătând că a exercitat acte de natură sexuală de un număr atât de mare încât nu mai reține de câte ori s-a întâmplat, însă cu siguranță de aproximativ 30 de ori.

Acesta a fost trimis în judecată ,,sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol în formă continuată”.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.