Ultima actualizare: ieri, 19:37

Naţionale

Prima declarație în instanță dată de Cherecheș, după extrădare. A dat România în judecată la CEDO

Cătălin Cherecheș a dat România în judecată la CEDO pentru că i s-ar fi încălcat dreptul la un proces echitabil, informează jurnaliștii de la Digi24. Marți dimineață, el a dat o declarație prin videoconferință în procesul de la instanța supremă în care cere mutarea unui proces al lui la o altă instanță.

Avocatul lui Cătălin Cherecheș a anunțat că a depus deja o cerere la CEDO pentru că clientului său i s-ar fi încălcat dreptul la un proces echitabil. La procesul de azi de la instanța supremă, Cherecheș a dat prin videoconferință o declarație de la Penitenciarul Rahova unde este încarcerat după extrădare.

,,Doamnă președinte, sunt condamnat definit și nu există grabă în soluționarea cauzei și vă rog cu tot respectul să beneficiez de judecata unei alte instanțe care să fie compatibilă. Am toată încrederea că îmi veți da șansa”, a declarat Cherecheș.

Este prima oară când vorbește în fața judecătorilor români după ce a fost extrădat din Germania.

6 comentarii

  1. Kürtös Kalács Răspunde

    La ce sa ti dea sansa fraiere ce esti?? Sa primesti inca odata mita?!? Da, asta vrei? Nicicum. Mori dracului acolo la parnaie, curva ta va fute cu altu ,,,😀😀
    Se aude Kereskenyi si Tar csongi (veres geci ce esti), la fel ajungeti si voi, SIGUR.

    • Vasy Răspunde

      @Kürtös Kalács – Gagio vrea un alt proces pentru ca el considera nu-i vinovat. Normal ca incearca tot ce se poate, doar nu e prost! Da oricum “azi e noua, maine zece pooooola mea, parania trece”…

    • H&R Răspunde

      Da’ cu Iliescu cum stam? Bine mersi?

      • comentator Răspunde

        Baj van mert lejárt a vízumja a pokolba és a nyakunkon maradt. Vagyis már az ördögnek sem kell. 😮😉 Valószínű az illetékesek úgy vélik hogy Románia megfelelő mint szükségmegoldás. Jaj szegény fejünknek.

  2. marin Răspunde

    Aici se poate scrie orice? 🙂

  3. marin Răspunde

    Ba-ga-mias. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.