Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Proxenet condamnat. Își aducea “iubita” la produs în Satu Mare

Un bărbat a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru proxenetism, titrează alba24.ro. Individul își aducea ”iubita” la produs și în Satu Mare, iar acum și-a aflat pedeapsa: închisoare cu executare!

Potrivit alba24.ro, bărbatul avea o relație cu o tânără, pe care o proteja în timp ce acesta practica prostituția. Însă, într-o seară, în timp ce se aflau la Alba Iulia, bărbatul a făcut un scandal monstru într-un apartament, iar pentru a aplana scandalul a fost nevoie de intervenția jandarmilor. După ce a fost arestat preventiv, anchetatorii și-au dat seama că bărbatul era proxenet.

Femeia a practicat prostituția pe raza mai multor localități din țară, cum ar fi Satu Mare, Bistrița Năsăud, Deva și Alba Iulia, mai informează alba24.ro. Potrivit sursei citate, această activitate a fost înlesnită de către inculpat prin aceea că asigura transportul între locații și asigura protecția, stând în altă cameră  în timp ce iubita întreținea relații sexuale contra cost cu diferite persoane.

Individul era și violent, mai ales atunci când pierdea sume importante de bani la jocurile de noroc. În noaptea scandalului din Alba Iulia, în urma căruia fost nevoie de intervenția jandarmilor, bărbatul a lovit-o pe femeie cu pumnii și picioarele în zona feței și a corpului, după care a sechestrat-o în apartament.

Bărbatul a fost judecat și condamnat pentru proxenetism și lipsire de libertate. Pentru proxenetism a primit o pedeapsă de 3 ani, iar pentru lipsire de libertate un an și 6 luni de închisoare. Însă, individul mai avea o condamnare cu suspendare la Sibiu, de un an și nouă luni. Drept urmare, prin calcul judecătoresc, a fost condamnat la pedeapsa de 5 ani și 3 luni închisoare, pe care inculpatul o va executa în regim de detenție.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

2 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Mda…. dar sta degeaba. Ce invata? Nimic, logic ca nimic, doar ce poate invata in inchisoare? Dic ala! Eventual primeste idei de la altii cum sa fie mai “performant” data viitoare…

    • aiai Răspunde

      Adică un fel de master în domeniu.😮🥴😢 Mă încearcă așa niște întrebări că din ce se pare cu astfel de abordare nu se poate controla fenomenul. Vorba ficusului de la Cotroceni, aia cu #România educată și alte vise umede și care și-a irosit două mandate pe degeaba și fără rost i-a trecut la careva decident prin cap treburi de genul educație sau prevenție????? Sunt sigur că nu că asta ar presupune muncă serioasă, asiduă. E mai comod să se numre AMR-ul până la pensia specială. 😢😢😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.