Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Taximetrist prins beat la volan, în Satu Mare. Berile l-au trimis direct la închisoare

Taximetrist prins beat la volan, în Satu Mare. Berile băute l-au trimis direct după gratii, bărbatul fiind condamnat, în această săptămână, la închisoare cu executare!

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii sătmăreni au fost alertați cu privire la un șofer care șerpuia cu mașina pe șosea. Oamenii legii l-au găsit pe șofer în parcarea unei stații de carburanți și l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Martorul care a sunat la 112 a relatat că a observat manevre periculoase ale autoturismului condus de un taximetrist, inclusiv opriri bruște și o conduita haotică pe șosea. Fiind audiat, taximetristul a recunoscut că a consumat două doze de bere acasă înainte de a urca la volan, iar ulterior a mai băut o bere în parcarea stației de carburanți.

Bărbatul a fost condamnat, săptămâna aceasta, la un an și două luni închisoare cu executare, ,,pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Un comentariu

  1. Eu Răspunde

    Si asta este o cauza de ce circul cu BOLT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.