Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Sătmăreancă prinsă cu alcool în portbagaj. S-a ales cu dosar penal

Sătmăreancă prinsă cu alcool în portbagaj. Femeia, în vârstă de 52 de ani, s-a ales cu dosar penal.

Ce spune poliția:

,,La data de 26 martie, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Turț, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au oprit în trafic un autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat o femeie de 52 de ani, din Batarci.

În urma efectuării unui control asupra autoturismului, polițiștii au descoperit 18 recipiente din plastic, fiecare cu o capacitate de aproximativ 20 de litri, în interiorul cărora s-ar fi aflat o substanță lichidă incoloră, cu miros înțepător, care ar putea fi asimiliată alcoolului.

Polițiștii au procedat la ridicarea și confiscarea recipientelor, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării”.


Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    Femeia clar are niște ”vecini de treabă” sau prieteni ”buni” din localitate care au dat-o-n gât !

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      👍. Întrebarea mea este că știind câte din astea mai sunt și numai asta este prinsă???? Serios???? Uni cărau acum niște ani cu rezervoarele alea de 1000 de litri până-n Timișoara sau Brașov cuba pe drum public ziua!

    • Colaborare Erika Răspunde

      Doamna sigur nu are vecini “buni” , cum îi numiți dumneavoastră, dacă erau așa buni, o reclamau de acum 30 de ani, de când se ocupă cu așa ceva, și de când sunt nevoiți să suporte un”parfum” extraordinar în fiecare zi! Știu ce vorbesc, când afirm aceste lucruri!

  2. desmaplan Răspunde

    pe…Rares Bogdan…nu-l prinde nimeni??

  3. desmaplan Răspunde

    pentru ca daca ar vinde corect cu ACCIZE, etc…banii ar ajunge la stat, si…ar FURA conducatorii nostrii din contractele incheiate cu statul!…sau nu vad bine lucrurile???

    • No comment Răspunde

      ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din 15 aprilie.
      Concret, ministrul de Finanțe a avut ideea să nu existe două firme, două micro-întreprinderi într-o familie care să plătească impozite mai mici de 1% sau 3% pe cifra de afaceri, ci în aceeași familie să fie o singură micro-întreprindere și automat cealaltă firmă să treacă pe impozit pe profit de 16% pentru a lua mai mulți bani la stat, informează Antena3 CNN. No comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.